HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
1 Eylül 2023 Cuma Saat: 15:14

TORUN: BALIKÇININ FERYADINI DUYUN

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu Milletvekili Seyit Torun, av sezonuna başlayan balıkçıların çaresizlik içinde olduğunu belirterek, "İktidarı uyarıyoruz: Balıkçının feryadını duyun. Balıkçılığa artık sahip çıkın" dedi
TORUN: BALIKÇININ FERYADINI DUYUN

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu Milletvekili Seyit Torun, av sezonuna başlayan balıkçıların çaresizlik içinde olduğunu belirterek, "İktidarı uyarıyoruz: Balıkçının feryadını duyun. Balıkçılığa artık sahip çıkın" dedi.

Torun, 2023-2024 balıkçılık sezonunun başlaması sebebiyle Ordu'da Kumbaşı Balıkçı Barınağı'nı ziyaret ederek, balıkçıların sorunlarını dinledi. Burada açıklamalarda bulunan Torun, şunları söyledi:

İKTİDAR BALIKÇIMIZI YOK SAYIYOR

"Gece yarısı itibarıyla balıkçılarımız denizlere açıldılar ve ekmeğinin peşine düştüler. Artık bundan sonra denizde ekmek parası kazanmak için çalışacaklar. Ama bu iktidar maalesef balıkçımızı yok sayıyor. Onun alın terinin farkında değil. Yüksek maliyetler, artan mazot fiyatları ve eleman sıkıntısı artık had safhada.  Şu anda bir balıkçı barınağındayız. Buranın ne ışığı yanıyor, ne feneri var, ne de kayıkları büyük tekneleri bağlayabilecek yeterli alanları var.

BALIKÇIMIZ ÇARESİZLİK İÇİNDE

Bir çaresizlik içerisinde balıkçımız. Her nereye giderseniz gidin sorunlar yumağı içinde boğuşuyor. Evet1 Eylül'de denize açıldılar ama umutları, beklentileri hala yerine gelmedi. İktidarı tekrar uyarıyoruz: Balıkçının feryadını duyun. Balıkçılığa artık sahip çıkın. Üç tarafı denizlerle çevrili diyorsunuz ama balıkçının derdine derman olmuyorsunuz, onu yok sayıyorsunuz ve bu ülkenin en önemli kaynağını heba ediyorsunuz. İnşallah av sezonu balıkçılarımız için bereketli olsun, bol gelir sağlansın, evlerine huzur gelsin."

 

Anahtar Kelimeler : TORUN:, BALIKÇININ, FERYADINI, DUYUN

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız