HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
3 Eylül 2023 Pazar Saat: 15:10

ASLANCAMİYE YOL ÇALIŞMASI

Fatsa Belediyesi Büyükşehir Belediyesi koordinasyonunda şehrin en uzak mahallerinden biri olan Aslancami mahallesine yaptığı hizmetlerle adeta gönülleri feth etti.    Aslancami mahallesine Fatsa Belediyesi tarafından Büyükşehir Belediyesi
ASLANCAMİYE YOL ÇALIŞMASI

Fatsa Belediyesi Büyükşehir Belediyesi koordinasyonunda şehrin en uzak mahallerinden biri olan Aslancami mahallesine yaptığı hizmetlerle adeta gönülleri feth etti. 

  Aslancami mahallesine Fatsa Belediyesi tarafından Büyükşehir Belediyesi koordinasyonunda son 4.5 yılda 1.5 kilometre beton yol çalışması, grup yollarında 2 kilometre beton yol çalışması, 5.5 kilometre emilsüyonlu sathi kaplama asfalt çalışması, taş duvar ve betonarme menfez çalışmaları, muhtar evi, 2 kilometre baskı beton kaldırım çalışması, halı saha yapıldı. Yıl sonuna kadar da 1 kilometre de beton yol çalışması planlanıyor. 

“BELEDİYE İLE DOĞRU İLETİŞİM VE İSTİŞARE HİZMETLERİ GETİRDİ”

  Aslancami mahallesi Muhtarı Mehmet Şimşek Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler’e gönülde teşekkür ettiklerini belirterek, “Hizmetlerin devamını diliyorum. 4.5 yıl önce bu kadar hizmet geleceğini bize söyleselerdi inanmazdık ama zaman gösterdi ki belediye ile doğru iletişim ve istişare sonucunda hizmetler sırayla yapıldı. Ben açık söyleyeyim bu kadar hizmeti rüyamda görsem inanmazdım.” dedi.

 Aslancami mahallesi Muhtarı Mehmet Şimşek eski belediye binası çatısının onarılarak düğün salonu yapılması için Fatsa Belediyesinden destek beklediklerini de sözlerine ekleyerek, “Son söz olarak şunu da söylemeden geçemeyeceğim. Fatsa Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar’a aşırı sevgim var. Allah yoluna taş değdirmesin.” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : ASLANCAMİYE, YOL, ÇALIŞMASI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız