HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
3 Eylül 2023 Pazar Saat: 15:27

BAŞKAN TÖREN, TAKDİR TOPLAMAYA DEVAM EDİYOR

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören öncülüğündeki Altınordu Belediyesi, hayata geçirdiği yatırım ve çalışmalarla mahallelerin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Başkan Törenin göreve gelir gelmez başlattığı ve 4,5 yıldı
BAŞKAN TÖREN, TAKDİR TOPLAMAYA DEVAM EDİYOR

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören öncülüğündeki Altınordu Belediyesi, hayata geçirdiği yatırım ve çalışmalarla mahallelerin çehresini değiştirmeye devam ediyor.

Başkan Tören'in göreve gelir gelmez başlattığı ve 4,5 yıldır kesintisiz sürdürdüğü hizmet seferberliğinden Şahincili Mahallesi de payını aldı. Şahincili mahallesinin bugüne kadar 38 sokağını sil baştan yenileyen Altınordu Belediyesi mahallenin 5 sokağını daha sağlıklı altyapı ve sıcak asfalt konforu ile buluşturarak yenilenen sokak sayısını 43’e yükseltti.

ŞAHİNCİLİ'NİN SOKAKLARINDA 7/24 SÜREN ASFALT MESAİSİ

Altınordu’nun en büyük mahallelerinden biri olan ve yapılaşmanın halen devam ettiği Şahincili Mahallesinde 609, 611, 649, 613 ve 598 No’lu sokaklar ilk defa altyapı ile tanıştı. Yaklaşık 2000 metre yağmur suyu hattı yapılarak sağlıklı bir altyapıya kavuşturulan sokaklarda 1,5 kilometre sıcak asfalt çalışması da tamamlanarak hizmete sunuldu.

 ŞAHİNCİLİ'DE 43 SOKAK BAŞTAN BAŞA YENİLENDİ

Öte yandan Başkan Aşkın Tören döneminde Şahincili Mahallesinde tamamlanan son etap çalışmalarla birlikte toplamda 43 sokakta 8 km' yi aşkın yol sıcak asfalt konforuna kavuşturuldu. Yine aynı çalışmalar kapsamında Şahincili Mahallesine 7 km'yi aşan yağmur suyu hattı kazandırıldı. Altınordu Belediyesi ekiplerinin gece gündüz demeden 7/24 esaslı mesai ile kısa sürede tamamladığı çalışmalar mahalle sakinlerinden takdir topladı.

Vatandaşlar “uzun yıllardır beklediğimiz hizmete kavuştuk. Tozdan topraktan kurtulduk. Yollarımız sokaklarımız çok güzel oldu. Aşkın Başkanımıza çok teşekkür ederiz. Başkanımızdan Allah razı olsun" sözleriyle Başkan Tören’e teşekkürlerini ilettiler.

BAŞKAN TÖREN "HİZMET ÜRETMEYE VE HER KOŞULDA VATANDAŞLARIMIZIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDİYORUZ"

Altınordu Belediyesinin sahadaki çalışmalarını değerlendiren Başkan Aşkın Tören, "Hiçbir ayrım yapmadan bütün şehir eşit hizmet anlayışıyla hem merkezde hem kırsalda her mahallemize her sokağımıza ve her köşeye dokunmaya çalışıyoruz” dedi

Başkan Tören, "Şahincili mahallemizin bugüne kadar 43 sokağını baştan başa yeniledik. Sadece Şahincili Mahallemizde 8 km'yi aşan sıcak asfalt ve 7 km'den fazla altyapı yatırımı yaptık. Bu hizmet ve yatırımlarımızı kesintisiz bir şekilde devam edecek.

Bizim tek derdimiz milletimize hizmet etmek. Mesai mefhumu gözetmeksizin çalışma arkadaşlarımla birlikte gece gündüz demeden hizmet üretmeye, şehrimizi geliştirmeye güzelleştirmeye ve her koşulda vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz" diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : BAŞKAN, TÖREN, TAKDİR, TOPLAMAYA, DEVAM, EDİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız