HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
3 Eylül 2023 Pazar Saat: 15:49

ORDU’YA HAYRAN KALDILAR

Hürriyet gazetesi yazarları Ordu’ya çıkarma yaptı. 2 gün boyunca Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Hilmi Güler eşliğinde Ordu’yu keşfeden yazarlar, bakir kalmış doğasıyla kendilerini kucaklayan Ordu doğasına, güler yüzlü ins
ORDU’YA HAYRAN KALDILAR

Hürriyet gazetesi yazarları Ordu’ya çıkarma yaptı. 2 gün boyunca Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Hilmi Güler eşliğinde Ordu’yu keşfeden yazarlar, bakir kalmış doğasıyla kendilerini kucaklayan Ordu doğasına, güler yüzlü insanlarına, mutfağına ve belediyecilik çalışmalarına hayran kaldı.

Hürriyet Gazetesi yazarları doğal güzellikleri, tarihi, tarımı ve gastronomisiyle özellikle son yıllarda Karadeniz’in cazibe merkezlerinden biri haline gelen Ordu’da bir araya geldi. Gazeteciler, Ordu programları kapsamında ilk olarak Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’i ziyaret etti. Ziyarette Başkan Güler, gazetecilere Ordu’yu ve Ordu için hayata geçirdikleri yatırımları anlattı.

 Gazeteciler bu ziyaretin ardından Ordu’nun tarihi ve turistik mekânlarının yanı sıra Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen yatırımları gezdi. Gazetecilerin bu gezi programının büyük bir bölümüne Başkan Güler’de eşlik etti. Program kapsamında Ordu’da bulunan yazarlar inceleme ve geziler sonrası açıklamalarda bulundu.

CNN TÜRK PROGRAM YAPICISI VE SUNUCUSU, HÜRRİYET GAZETESİ YAZARI AHMET HAKAN: HİLMİ GÜLER’İN ŞEHRE BÜYÜK KAZANIMLARI OLMUŞ

CNN Türk Program Yapıcısı ve Sunucusu, Hürriyet Gazetesi Yazarı Ahmet Hakan, ilk kez gelme fırsatı bulduğu Ordu’da Başkan Güler’in büyük kazanımları olduğunu gözlemlediğini söyledi.

Hakan açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Ordu’yu ilk kez görüyorum. Çok beğendim. Doğası, tabiatı kendini korumuş olması çok hoşumuza gitti. Karadeniz’in en güzel şehri diyebilirim. Şehrin kültürel ve sosyal hayatı çok etkileyici. Hilmi beyi Bakanlığı öncesinden tanıyorum. İstanbul Büyükşehir Belediyesinde bürokrat olduğu dönemde kendisiyle tanışmıştık. Burada yeniden görüşmüş olduk. Yaptıkları anlattı, gezdik gördük. Şehre müthiş kazanımları olmuş. Çok estetik bir bakış açısıyla şehre yaklaşmış.

 

Kendisinin şehre büyük katma değer kazandırdığını düşünüyorum. Önemli bir kazanım olmuş Ordu için”

HÜRRİYET GAZETESİ EGE TEMSİLCİSİ DENİZ SİPAHİ: ORDU HER TÜRLÜ POTANSİYELİ OLAN BİR ŞEHİR

Hürriyet Gazetesi Ege Temsilcisi Deniz Sipahi ise Ordu’ya birkaç kez gelme fırsatım bulduğu Ordu’nun büyük bir potansiyele sahip bir şehir olduğuna vurgu yaparak, “Her defasında Ordu’yu daha da iyi buluyorum. Ordu korunmuş bir şehir bu nedenle tarımın dışında turizmde de büyümesi gereken bir şehir. Burada her türlü potansiyel var. Ordu’nun Türkiye’ye çok mesajı olacağını düşünüyorum. En son geldiğimden bu yana Ordu’yu çok daha gelişmiş buldum” dedi.

HÜRRİYET GAZETESİ GASTRONOMİ YAZARI EBRU ERKE: ORDU’NUN DÜNYADA SÖZ SAHİBİ OLACAK DEĞERLERİ VAR

Hürriyet Gazetesi Gastronomi Yazarı Ebru Erke kentin güzelliklerinin yanı sıra mutlu insanlarına da dikkat çekerek, “Ordu sadece Karadeniz sahil şeridinde değil, Türkiye için farklı aurası olan bir şehir. Sadece doğası, doğal güzellikleri değil insanları da öyle. Ordu’nun sadece Türkiye’de değil yurt dışında söz sahibi olabilecek değerleri var. Hilmi Başkanımız bizi çok güzel ağırladı. Benim için en önemli şey insanların yüzünün gülüyor olması. Ordu’da da bunu gördüm. Herkes mutlu. Tekne turuna katıldık, belediye tesislerini gezdik. Hepsi pırıl pırıl, çok medeni ve rahat bir şekilde insanların vakit geçirebileceği yerler” diye konuştu.

DEMİRÖREN GRUBU REKLAM GRUP BAŞKANI ORÇUN ÇEVİKOĞULLARI: ORDU ÇOK MODERN BİR ŞEHİR

Demirören Grubu Reklam Grup Başkanı Orçun Çevikoğulları ise Ordu’nun modern bir kent olduğuna dikkat çekti.

Çevikoğulları açıklamalarında şu görüşlere yer verdi:  “Ordu’ya ilk kez geldim büyük bir keyifle ayrılacağım hatta eşimle yeniden gelme planı yapıyorum. Bir kentin modernitesinin kadınlara bağlı olduğunu düşünüyorum. Dün akşam kentte Sayın Bakanla gezerken şunu fark ettim kent çok özgür bir kent. Kadınların sokaklarda rahatça yürüdüğü, gezdiği, kahve içtiği, sohbet ettiği, bisiklete bindiği, sosyal imkânlarından faydalandığı bir kent modern bir kenttir. Bu nedenle Sayın Bakanın kente kattığı en önemli kazanım bence bu olmuş. Çok huzurlu bir şehir, insanlar da bu yüzden son derece mutlu. Bu çok büyük bir ayrıcalık.  Öte yandan yapılaşma adına çok iyi işler yapılmış. Daha önce gökdelenlerin inşa edileceği bu alan park olarak halka kazandırılmış. Dikey mimari Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi belediyecilik alanında yapılan en kötü işlerden birisi. Sayın Bakanımız burayı yıkıp bir park haline getirmiş ve halka açmış bundan daha iyi bir şey olamaz. Dilerim bu diğer belediyelere de örnek olur”

HÜRRİYET GAZETESİ YAYIN DİREKTÖRÜ EMRE ORAL: ORDU KARADENİZ’İN DENİZİYLE EN BARIŞIK ŞEHRİ

Hürriyet Gazetesi Yayın Direktörü Emre Oral ise ikinci kez gelme imkânı bulduğu Ordu’nun Hilmi Güler liderliğinde çehresini çok değişmiş bulduğunu söyleyerek, “Bu Ordu’ya 2. gelişim. İçerisini epey farklı buldum. Sokaklar cıvıl cıvıl. Bana göre Ordu Karadeniz’in deniziyle en barışık şehri. Sayın Bakanla da bol bol sohbet imkânı bulduk. Kendisi zaten ağırlığı olan bir isim ve o bu ağırlığını şehirde hissettirmiş. Onun liderliğinde Ordu’nun çehresini çok değişmiş gördüğümü söyleyebilirim” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : ORDU’YA, HAYRAN, KALDILAR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız