HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Eylül 2023 Pazartesi Saat: 13:59

BAŞKAN GÜLER: “ÜLKEMİZ İÇİN BÜYÜK ZAFER”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, ilk kez Avrupa Şampiyonu olan Filenin Sultanları’nın final maçını, Altınordu ilçesi Tayfun Gürsoy Parkı’nda gençlerle izledi. Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yaşında a
BAŞKAN GÜLER: “ÜLKEMİZ İÇİN BÜYÜK ZAFER”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, ilk kez Avrupa Şampiyonu olan Filenin Sultanları’nın final maçını, Altınordu ilçesi Tayfun Gürsoy Parkı’nda gençlerle izledi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yaşında adını tarihe altın harflerle yazdıran A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın 2023 CEV Avrupa Şampiyonluğu, Altınordu ilçesi Tayfun Gürsoy Parkı’nda kutlandı. Filenin Sultanları’nın Sırbistan karşısında 3 – 2’lik skorla tarih yazdığı final maçı için Başkan Hilmi Güler’in talimatı ile Tayfun Gürsoy Parkı’na dev ekran kuruldu. Maçın başlaması ile birlikte alana gelen Başkan Hilmi Güler, alanı dolduran gençlerle birlikte şampiyonluk maçını izledi.

Alanda gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Hilmi Güler, gençlerle fotoğraf çekindi. Maç aralarında gençlerle sohbet eden Başkan Güler, gençlerle selfie çekindi. Filenin Sultanlarının son sayısının ardından Tayfun Gürsoy Parkı’nda sevinç çığlıkları yankılandı.

Şampiyonluk maçının ardından açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, Filenin Sultanlarına Ordu'dan gönül dolusu selam gönderdiklerini söyledi.

Başkan Güler, “Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında alınan bu sonuç bizleri mutlu etti. Filenin Sultanlarına Ordu’dan gönül dolusu selamlar ve alkışlar gönderiyoruz. Gayet güzel bir maç oldu, harikulade bir sonuç aldık. Sultanlarımız layık oldukları yere geldiler” dedi.

Dev ekran kurarak maçın ortak bir duygu etrafında izlenmesini istediklerini kaydeden Başkan Hilmi Güler, ”Müsabakayı gençlerle birlikte kutlamak istedik. Hem ortak bir duygudaşlık ortamı oluşturduk. Her anı bizim için çok önemli olan bu maçta filenin sultanlarının aldığı bu zafer bizleri mutlu etti” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler : BAŞKAN, GÜLER:, “ÜLKEMİZ, İÇİN, BÜYÜK, ZAFER”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız