HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Eylül 2023 Pazartesi Saat: 14:10

TEÇ SEN, MEMUR SEN’E YÜKLENDİ

TEÇ SEN Ordu Şubesi Başkanı Nihat Koç, memur ve memur emeklilerine yapılan zamları değerlendirerek yaptığı açıklamada yetkili sendika Memur Sen’e yüklendi. Koç; Memur-Sen Kazanımları tüm memurlarımıza hayırlı olsun! Teker dönmeye
TEÇ SEN, MEMUR SEN’E YÜKLENDİ

TEÇ SEN Ordu Şubesi Başkanı Nihat Koç, memur ve memur emeklilerine yapılan zamları değerlendirerek yaptığı açıklamada yetkili sendika Memur Sen’e yüklendi.

Koç; "Memur-Sen Kazanımları tüm memurlarımıza hayırlı olsun! Teker dönmeye, yer çekmeye, su kaldırmaya, ateş yanmaya, yağmur yağmaya, dereler akmaya, Memur-Sen sayesinde devam edecek!" dedi.

Koç, açıklamasının devamında ise; “7.Dönem toplu sözleşme masasında devlet memurları için kocaman bir "HİÇ" aldığı halde "kazandık, başardık" başlıklarıyla her hizmet kolunda milattan önce verilen ve devam eden tüm hakları yeni kazanmış gibi sunuyorlar.

Devlet memurlarına; 2 yıllık toplamda %110 zam istediler! Enflasyon Farklarının Aylık Ödenmesini İstediler! Yardımcı Hizmetler Sınıfının Kaldırılmasını İstediler! Bayram İkramiyesinin 4.850 Lira olarak Devlet Memurlarına Verilmesini İstediler! Kira Yardımı Olarak 7.650 Lira İstediler! Gelir Vergisinin %15'e sabitlenmesini istediler!

Sağdan bakıyoruz kocaman bir hiç! soldan bakıyoruz kocaman bir hiç! alttan, üsten bakıyoruz kocaman bir hiç!

20 gün boyunca bu talepleri "tasnif yapıyoruz!" diyerek devlet memurlarını oyaladılar ve sonrada talepleri klasörleyip dolaplara kaldırdılar. Bu senaryoları, bu oyunları 15 yıldır görüyor, izliyoruz ve sonuç hiç değişmiyor.

Klimalı salonlarda eylemcik yapan, sahada ve alanda en ufak izi olmayan, emeğin ve alın terinin sömürülmesinde bizzat başrol oynayan yetkili sendika sayesinde; Teker Dönmeye, Yer Çekmeye, Su Kaldırmaya, Ateş Yanmaya, Yağmur Yağmaya, Dereler Akmaya devam edecektir. Tüm memurlarımıza hayırlı olsun!” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler : TEÇ, SEN, MEMUR, SEN’E, YÜKLENDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız