HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Eylül 2023 Salı Saat: 13:55

TEDBİRLER ALINDI!

Ordu Valisi Muammer Erol, yeni eğitim-öğretim yılı ile yeni akademik yılında bir sorun yaşanmaması ve gerekli tedbirlerin alınması ile Ordu Üniversitesini kazanıp, kayıt yaptıran öğrencilerin barınma sorunu yaşamamaları için şimdiden
TEDBİRLER ALINDI!

Ordu Valisi Muammer Erol, yeni eğitim-öğretim yılı ile yeni akademik yılında bir sorun yaşanmaması ve gerekli tedbirlerin alınması ile Ordu Üniversitesini kazanıp, kayıt yaptıran öğrencilerin barınma sorunu yaşamamaları için şimdiden gerekli planlamaların yapılmasını istedi. Vali Erol ayrıca terörle mücadele konusunda yetkililerden bilgi aldı.

Her ay düzenli olarak yapılan ve ilin genel güvenlik, asayiş ve trafik durumunun değerlendirildiği İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı, Vali Muammer Erol’un başkanlığında gerçekleştirildi.

Yeni Valilik Binası Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Vali Yardımcıları Ayhan Durmuş, Hacı Mehmet Kara, Turgay Ergin, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Numan Öksüz, İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy, Sahil Güvenlik 97. Bot Komutanı Üsteğmen Semih Gümrükçü, ilçe kaymakamları ile güvenlik birimlerinin yetkilileri katıldı.

BU AYIN KONUSU TERÖRLE MÜCADELE OLDU

Her ay farklı bir konunun ele alındığı ve değerlendirildiği İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısının bu ayki konusu terörle mücadele oldu.

Toplantıda, terörle mücadele konusunda Ordu’da yürütülen çalışmalar, önleyici faaliyetler ve vatandaşlara yönelik bilinçlendirme faaliyetleri hakkında İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı yetkililerince sunum yapılarak, Vali Muammer Erol’a ve toplantıya katılanlara bilgilendirmede bulunuldu.

GEREKLİ TEDBİRLER ALINACAK

Yapılan sunumları dikkatlice dinleyen Vali Muammer Erol, önümüzdeki hafta başlayacak yeni eğitim-öğretim yılı ile yeni akademik yılın, ilimizde huzur ve güven ortamı içerisinde sürdürülebilmesi için gerekli tedbirlerin alınmasını ve Ordu Üniversitesini kazanıp, kayıt yaptıran öğrencilerin barınma sorunu yaşamamaları için şimdiden gerekli planlamaların yapılmasını istedi.

BALIKÇILARA DA AYRI ÖNEM VERDİ

Toplantıda ayrıca, önümüzdeki hafta sonu itibariyle başlayacak spor karşılaşmaları, balıkçıların 1 Eylül tarihinde başlayan yeni av sezonunda alınması gereken tedbirler ele alınarak, karşılıklı görüş alışverişinde ve değerlendirmelerde bulunuldu.

 

 

Anahtar Kelimeler : GÜVENLİK, VE, ASAYİŞ, TOPLANTISI, YAPILDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız