HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Eylül 2023 Salı Saat: 14:16

CHP’DE İLK ADAY ADAYI ÇELİK

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’de 2024 yılının Mart ayında yapılacak yerel seçimler için Altınordu Belediye Başkanlığına ilk aday adaylığını açıklayan isim Serkan Çelik oldu. Bir kafede basın mensuplarıyla bir araya gelen yaptığı
CHP’DE İLK ADAY ADAYI ÇELİK

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’de 2024 yılının Mart ayında yapılacak yerel seçimler için Altınordu Belediye Başkanlığına ilk aday adaylığını açıklayan isim Serkan Çelik oldu.

Bir kafede basın mensuplarıyla bir araya gelen yaptığı açıklamada; Cumhuriyet Halk Partisinin Altınordu belediye başkan aday adayı olarak bugün itibariyle gece gündüz demeden sabah ışıkları ile birlikte çalışmalarımıza başlıyoruz. Aday adayı olarak sahalara erken çıkacağız, çünkü sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmamalıyız” dedi.

Çelik, açıklamasının devamında; “Davetime geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugün şahsım için, Altınordu ilçemiz için, tarihi bir gün.

Ömrümün yarısını siyasete ayırmış bir arkadaşınız olarak hayatımın hiç bir günü kavga eden, ötekileştiren bir kimliğe sahip olmadım, ne yaptıysam hep karşı tarafı üzmeden hareket etmeyi doğru buldum.

Hiç bir arkadaşımı, hemşerimi hangi partiye oy verdin diye sorgulamadım, ona göre davranmadım. Ne yaptıysam, incinsen de incitme, düşmanın bile insan olduğunu unutma düşüncesinde oldum.

Hep Ordu ile ilgili Altınordu ile ilgili hayallerim oldu, sizler gibi, her bir hemşerim gibi şehrimizi çok ama çok seviyorum, ve bu şehre bir borcum olduğuna inanıyorum, hizmet etmeliyim, sosyal belediyeciliği yeniden inşa etmeliyim, insan ayrımı yapmadan, inançlara saygılı laikliği yaşatan bir anlayışa sahip olmalıyım.

Evlatlarımızın yurt sorunundan, kreş sorunundan, Alzheimer hastalarına kadar, şehrinin her bir derdine derman olmalıyız, düşüncesiyle 2024 yılında yapılacak olan Yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisinin Altınordu belediye başkan aday adayı olarak bugün itibariyle gece gündüz demeden sabah ışıkları ile birlikte çalışmalarımıza başlıyoruz. Aday adayı olarak sahalara erken çıkacağız, çünkü sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmamalıyız.

Cumhuriyet Halk Partisi il başkanım, ilçe başkanım ve milletvekillerimiz ile uyumlu bir çalışma ile 2024 yılı yerel seçimleri sonucunda hep beraber diyeceğiz ki hoşgeldin sosyal belediyecilik, hoşgeldin hizmet belediyeciliği, çocukların, gençlerin, kadınların kardeşi olmak, büyüklerimin hayır dualarını almak için yollarda olacağım.

Hedeflerimiz ve projelerimiz profesyonel kadrolar tarafından hazırlanıyor, bazılarının hayal edemeyeceği ama bizlerin çoktan ön çalışmasını yaptığımız projeler ile Altınordu sadece Türkiye'nin değil dünyanın parlayan yıldızı olacak.

07.09.2023 Perşembe günü saat: 16.00'da tüm halkımızın katılımıyla Cumhuriyet Halk Partisi il binasında Aday adaylığı açıklamasına tüm halkımız ve siz değerli basın mensuplarımızı bekliyorum” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler : CHP’DE, İLK, ADAY, ADAYI, ÇELİK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız