HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Eylül 2023 Salı Saat: 14:52

ANADOLUJET ANKARA SEFER SAYISINI ARTIRDI

               Türk Havayolları A.O. iştiraki olarak hizmet veren AnadoluJet firması, Ordu-Giresun Havalimanı ile Ankara Esenboğa Havalimanı arasındaki haftalık sefer sayısını 11’den 14’e çıka
ANADOLUJET ANKARA SEFER SAYISINI ARTIRDI

               Türk Havayolları A.O. iştiraki olarak hizmet veren AnadoluJet firması, Ordu-Giresun Havalimanı ile Ankara Esenboğa Havalimanı arasındaki haftalık sefer sayısını 11’den 14’e çıkarttı.

Ordu-Giresun Havalimanı ile Ankara Esenboğa Havalimanı arasındaki sefer sayısının artırılmasına rağmen, sefer saatlerinin düzensiz olması ise yolcuların mağdur olmasına neden oluyor. Ordu-Giresun Havalimanından Ankara’ya uçuş yapan yolcular, mağduriyetinin giderilmesi için Ordu-Giresun Havalimanından Ankara’ya yapılan uçuşların pandemi öncesi saatlere çekilmesini talep ediyor.

               Ordu-Giresun Havalimanından Ankara’ya yapılan seferlerle ilgili görüş ve düşüncelerini dile getiren yolcular, “AnadoluJet firmasının haftanın her günü düzenlediği ve 05.50’de Ordu-Giresun Havalimanından kalkış yapan seferinin Ankara’ya varışı saat 06.55’i bulmakta ve Ankara şehir merkezine varış ise saat 08.30’u bulabilmektedir. Günlük işlerimiz için Ankara’ya gittiğimizde uygun bir saatte şehir merkezinde olmaktayız. Lakin, saat 23.55’te Ankara Esenboğa Havalimanından kalkış yapan dönüş seferinin Ordu-Giresun Havalimanı’na varışı ertesi gün saat 01.05’i bulmaktadır. Bu da bizleri mağdur etmektedir. Yeni tarifede sabah saat 05.50’de kalkan sefere ek olarak salı ve cumartesi günleri saat 09.35’te bir Ankara seferi daha konulmuştur. Yakın saatlerde iki sefer bizler açısından kullanışlı olmamaktadır. Arka arkaya iki sefer yerine, bir sabah seferi bir  de akşam seferi düzenlenmesi daha uygun olacaktır” diye konuştular.

 

Anahtar Kelimeler : ANADOLUJET, ANKARA, SEFER, SAYISINI, ARTIRDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız