HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Eylül 2023 Salı Saat: 14:53

PAZARCI ESNAFINA BROŞÜRLÜ UYARI

Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Kapalı Pazaryeri’nde bulunan esnaflara tezgahlarını kaldırdıktan sonra bulundukları alanı temiz bırakmaları, atıklarını çöp poşetlerine koymaları anlatılarak hep sö
PAZARCI ESNAFINA BROŞÜRLÜ UYARI

Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Kapalı Pazaryeri’nde bulunan esnaflara tezgahlarını kaldırdıktan sonra bulundukları alanı temiz bırakmaları, atıklarını çöp poşetlerine koymaları anlatılarak hep sözlü hem de broşürlü uyarılarda bulunuldu.

  Temizlik İşleri Müdürü Erdem Yuva konuyla ilgili yaptığı açıklamada pazarcı esnafının pazaryerinin kapanış saati olan 21:00 itibarıyla tezgahlarını kaldırmış olmaları gerektiğini belirterek, “Kurallara uymayan pazarcı esnafları tespit edilerek Kabahatler Kanununa göre ceza-i işlem uygulanacak” dedi. 

 Fatsa’da Pazartesi günü büyük Kapalı Pazar’ın yanı sıra, “Salı günü Evkaf mahallesinde, Perşembe günü Kurtuluş mahallesi Reşadiye Caddesinde, Cuma Günü Yalıköy mahallesinde, Cumartesi ve Pazar günü Sakarya Ortaokulu mevkiinde Pazar kurulduğunu ifade eden Temizlik İşleri Müdürü Erdem Yuva, “Fatsa nüfus olarak her geçen gün büyüyor ve gelişiyor. Buna bağlı olarak da haftanın 6 günü Pazar kuruluyor ve büyük bir yoğunluk oluşuyor. Akşam saatlerinde Pazar dağıldığında esnafların bıraktığı çöpler yüzünden bir görüntü kirliliği oluşuyor. Biz de bu anlamda pazarcı esnafımıza yönelik Zabıta Müdürlüğümüz eşliğinde uyarılarımızı yaptık. Esnaflarımıza bulundukları alanı temiz bırakmaları ve çevre kirliliğine karşı duyarlı olmaları gerektiğinin önemini anlattık" dedi.

 

Anahtar Kelimeler : PAZARCI, ESNAFINA, BROŞÜRLÜ, UYARI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız