HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
7 Eylül 2023 Perşembe Saat: 14:39

“VATANDAŞLARIMIZIN DERDİNE ÇARESİNİZ”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ünye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personelini makamında ağırlayarak kuruluş yıldönümlerini kutladı. Başkan Tavlı, “Sizler bizim sahada gülen yüzümüz, vatandaşımızın derdine çare olan, so
“VATANDAŞLARIMIZIN DERDİNE ÇARESİNİZ”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ünye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personelini makamında ağırlayarak kuruluş yıldönümlerini kutladı. Başkan Tavlı, “Sizler bizim sahada gülen yüzümüz, vatandaşımızın derdine çare olan, sorunların çözümü noktasında katkı sunan, hemşehrilerimize ve memleketimize hizmet eden kardeşlerimizsiniz. Haftanızı tebrik ediyor, çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum” dedi.

 

Ünye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, 1-7 Eylül Zabıta Haftası kapsamında Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’yı ziyaret etti. Belediye Başkan Yardımcıları Orhan Gürel ve Ali Kemal Mehel’in de bulunduğu ziyarette Başkan Tavlı, zabıtalar adına Zabıta Müdür Vekili Serkan Berk’e çiçek takdim etti.

Ziyarette zabıtaların haftasını kutlayan Başkan Tavlı, “Zabıtalarımızın 197. Kuruluş yılını kutluyorum. O günden bu güne kolluk kuvvetlerimiz içerisinde sizler de sahada yerel yönetimlerin eli kolu oldunuz ve olmaya devam ediyorsunuz. İnsanlarımıza, memleketimize ve hemşerilerimize hizmet eden kardeşlerimizsiniz. Hizmetlerinizden ve bizleri sahadaki temsiliyetlerinizden dolayı her birinize yürekten teşekkür ediyoruz. Siz, bizlerin sahadaki gülen yüzü, vatandaşların derdine çare olan sorunların çözümü noktasında katkı sunan ekip arkadaşlarımızsınız. Haftanızı tebrik ediyor, çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum” dedi.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız