HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
7 Eylül 2023 Perşembe Saat: 14:45

"ZABITA HAFTASI KUTLU OLSUN"

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, 197. Kuruluş yıl dönümü ve Zabıta Haftası münasebetiyle Zabıta Müdürlüğü Personeli ile bir araya geldi. Şehrin yeni gözde mekanı Altınordu Yerel Lezzet Durağında düzenlenen kahvaltı progr
"ZABITA HAFTASI KUTLU OLSUN"



Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, 197. Kuruluş yıl dönümü ve Zabıta Haftası münasebetiyle Zabıta Müdürlüğü Personeli ile bir araya geldi.
Şehrin yeni gözde mekanı Altınordu Yerel Lezzet Durağında düzenlenen kahvaltı programında konuşan Başkan Tören, Zabıta'nın şehrin asayişinin huzurunun ve kamu düzeninin sağlanmasında belediyenin aynası vicdanı, kalbi, nezaketi ve kamu ahlakının tecessüm etmiş hali olduğunu ifade etti.

"SİZLER HAKKI GÖZETMEKLE SORUMLUSUNUZ"

Sevinçte ve kederde  her zaman bir ve beraber olduklarını belirten Başkan Tören, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Sizler hakkı gözetmek, hakkı dağıtmak ve hakkı kollamak için bu şehrin şehrül emininin yol arkadaşlarısınız, refiklerisiniz bu çok kıymetli bir unvan. Her meslek kendi içerisinde onurludur. Benim için işin başında niyet, başlarken bismillah ve devamında alın teri varsa, emek varsa  bütün meslekler onurludur, bütün meslekler kutsaldır" dedi.


Başkan Tören "Şehrin beklentilerinin arkasında kalmayacağız. Işığı sönmeyen bu şehrin en önemli gönül fenerleri sizlersiniz. Gülen yüzü sizlersiniz, kudreti sizlersiniz, vicdanı sizlersiniz. Öte yandan her bririniz de bu şehirde yaşayan yurttaşlarsınız.
Nerede mavi gömlekli, al bayraklı, zabıta armalı bir kardeşimi görsem ben o sokakta çok daha huzurlu yürüyorum. Bu sokakta adalet var, bu sokaklta eşitlik var, bu sokakta birlik var, bu sokakta temizlik var, bu sokakta velhasıl huzur var diyebilecek inancı güveni bize aşıladınız" şeklinde konuştu.

"5 BİN YILLIK BİR DEVLET 1400 YILLIK BİR ÜLKÜ"

Devlet geleneği ve medeniyet değerleri vurgusu yapan Başkan Tören "Devlet devamlılık esası üzerine kurulmuş bir kurumdur. 5 bin yıllık bir devletten 1400 yıllık bir ülküden bahsediyoruz.
Bu toprakların çocuklarına istikametin nere dendiğinde Kızılelma diyebilmiş civan mertlerin yetiştiği helal sütle mayalandığı medeniyetin çocuklarısınız. O nedenle Altınordu da bir cumhuriyet şehri olarak Kuvayi milliyede de milli mücadelede de ve onun dışında ki bu iktisadi soyal hayatın büyümesi ve gelişmesi süresi içerisinde de hakikaten üzerine düşeni daima yerine getirmiştir.
Kışlada cephede mehmetçik olmuştur, fabrikada Ahmet, Mehmet olmuştur. Kamu bürokrasisinde her daim bu şerefli görevi taşıyan devletin birer neferi olmuştur. Sizler de bu hikayenin en önemli, en güçlü parçaları, zincirleri olarak kıymetlisiniz" ifadelerini kullandı.


Zabıta Haftasını kutlayan Başkan Tören konuşmasını şu sözlerle tamamladı:

"Başta sizi yetiştiren annelerinize babalarınıza hürmetlerimizi iletiyor, edebiyete irtihal etmişlere kalben rahmet diliyoruz. Eşlerinize, ailelelerinize müteşekkiriz ve sizinle bir kez daha bu anlamlı günde bir arada olduğumuz için ben kendi adıma memnuniyetimi ifade ediyorum. Dünden bugüne emeği geçen her bir kardeşimize hizmetleri için teşekkür ediyorum. Ahirete intikal edenlere rahmet diliyorum. 
Rabbim, her birinize esenlik versin, Rabbim hepinize sağlık versin, Allah sizi korusun. Allah size yar olsun. Allah birliğinizi beraberliğinizi daim eylesin ve inşallah eksikliğinizi göstermesin. Huzurlu nice yıllarda bir arada olmak dileğiyle haftanız ve kuruluş yıl dönümünüz kutlu olsun" diye konuştu.

Zabıta Müdürü Zafer Turan ve tüm Zabıta personelinin hazır bulunduğu program, plaket ve çiçek takdimiyle son buldu.

 

Anahtar Kelimeler : "ZABITA, HAFTASI, KUTLU, OLSUN"

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız