HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
8 Eylül 2023 Cuma Saat: 12:03

ERDOĞAN:”İDDİALI BİR TAKIM KURDUK”

2023-2024 sezonun TFF 3.Lig 3.grup da mücadele edecek Fatsa Belediyespor’un teknik patronu Üzeyir Erdoğan: “İddialı bir takım kurduk” dedi.                 Fatsa Belediye başkanı İbrahim Etem Kibar ve teknik patron Erdoğan
ERDOĞAN:”İDDİALI BİR TAKIM KURDUK”

2023-2024 sezonun TFF 3.Lig 3.grup da mücadele edecek Fatsa Belediyespor’un teknik patronu Üzeyir Erdoğan: “İddialı bir takım kurduk” dedi.

                Fatsa Belediye başkanı İbrahim Etem Kibar ve teknik patron Erdoğan Üzeyir, Fatsa Belediyespor  Sosyal Medya hesabında yaptıkları açıklamada şunları kaydettiler:

                “Fatsa Belediyespor’un bu yıl çok iddialı bir kadro kurduğunu ifade eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Kulüp Başkanımız Üzeyir Erdoğan’dan çok faydalı bir kamp dönemi geçirdiklerini öğrendim. Gerek transferler gerekse kamp dönemi çok başarılı geçti. Biz de Fatsa Belediyespor’umuzun hafta sonu oynayacağı maç öncesinde son antrenmanı izlemeye geldik. Takımız gerçekten sezona hazır diyebiliriz. İnşallah bu yıl 2. Lig hedefimiz yolunda çok başarılı sonuçlar alacağına inanıyorum.

“İddialı bir takım kurduk”

Fatsa Belediyespor Kulüp Başkanı Üzeyir Erdoğan da ilk maçın heyecanını yaşadıklarını belirterek, “İddialı bir takım kurduk, ‘hedefimiz inşallah 2. Lige çıkmak’ dedik. Takımımıza şimdiden başarılar diliyorum. Takımımız antrenmanlarını yakından takip ediyoruz. Çok hırslı ve çok iddialı. Hocamıza, takımımıza güveniyoruz. İnşallah Fatsa Cumartesi günü tek yürek olacak. Taraftarlarımızı ve sporseverlerin hepsini de bu coşkulu ilk maçımıza herkesi bekliyoruz. İlk maçı da ücretsiz yaptık. İnşallah bundan sonra da ara ara böyle sürprizler güzellikler yapmayı düşünüyoruz.”

Anahtar Kelimeler : ERDOĞAN:”İDDİALI, BİR, TAKIM, KURDUK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız