HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
8 Eylül 2023 Cuma Saat: 12:04

CEVAT KARAGÖL PERU YOLCUSU

  Ordulu Milli Atıcı Cevat Karagöl Peru’da gerçekleştirilecek WSPS Dünya Şampiyonası için hazırlıklarına Yeni Ordu Stadyumu içerisinde bulunan Atıcılık Antrenman Salonu’nda sürdürüyor.             2024 Paris Paralimpik
CEVAT KARAGÖL PERU YOLCUSU

  Ordulu Milli Atıcı Cevat Karagöl Peru’da gerçekleştirilecek WSPS Dünya Şampiyonası için hazırlıklarına Yeni Ordu Stadyumu içerisinde bulunan Atıcılık Antrenman Salonu’nda sürdürüyor.

            2024 Paris Paralimpik Oyunlarına kota alma başarısı gösteren Cevat Karagöl, gözünü 19-29 Eylül 2023 tarihleri arasında Peru’da düzenlenecek WSPS Dünya Şampiyonasına çevirdi.

Şampiyona hazırlıkları hakkında konuşan Milli Sporcu Cevat Karagöl,” Biliyorsunuz 4 yılda bir yapılan olimpiyat oyunları için bu sene kota alma hakkını kazandım. Şuan da Peru’da yapılacak olan bir Dünya Şampiyonası var. 19 Eylül tarihinde Peru’nun başkenti Lima’da gerçekleştirilecek WSPS Dünya Şampiyonasında İlimizi ve Ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek madalya ile dönmeye çalışacağız. Bunun için gerekli çalışmaları yaptık. Teknik ekibimizin bizlere verdiği antrenman programlarını en iyi şekilde uyguladık. Milli Takım Kampına katıldıktan sonra Şampiyona için yola çıkacağız.” dedi.

Antrenmanı yerinde ziyaret eden Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç,” Milli Sporcumuz, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün de aynı zamanda mimarı Cevat Karagöl kardeşimizi Peru’da gerçekleşecek Şampiyona öncesi ziyarete geldik. Hazırlıklar son derece güzel gidiyor. 2024 Paris Paralimpik Oyunlarında da bizleri temsil edecek olmasından dolayı son derece gururluyuz. Daha öncesinde kota aldığından dolayı bu şampiyonada daha rahat bir performans sergileyecektir. İnşallah bu şampiyona Türk Bayrağı’nı en üst basamakta göreceğimize inanıyoruz. Yolu açık olsun.” dedi.

Ordulu milli atıcı Cevat Karagöl, daha önce üç kez katıldığı paralimpik oyunlarında ulaşamadığı madalya hayalini 2024'te Paris'te gerçeğe dönüştürmeyi hedefliyor.

 

Anahtar Kelimeler : CEVAT, KARAGÖL, PERU, YOLCUSU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız