HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
10 Eylül 2023 Pazar Saat: 15:08

ORDU’DA GÖKYÜZÜ RENGÂRENK

 Ordu Büyükşehir Belediyesi, 8-10 Eylül tarihlerinde Boztepe’de düzenlendiği Yamaç Paraşütü ve Fotomaraton yarışması festivali yoğun katılım ile gerçekleştirildi. Yeşil ile mavinin birleştiği ve Ordu’nun doyumsuz manzarasının y
ORDU’DA GÖKYÜZÜ RENGÂRENK


 Ordu Büyükşehir Belediyesi, 8-10 Eylül tarihlerinde Boztepe’de düzenlendiği Yamaç Paraşütü ve Fotomaraton yarışması festivali yoğun katılım ile gerçekleştirildi. Yeşil ile mavinin birleştiği ve Ordu’nun doyumsuz manzarasının yer aldığı festivali vatandaşlar ilgi ile takip etti.

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Hava Sporları Federasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen festivale 75’in üzerinde Yamaç Paraşütü pilotu ve Fotoğrafçı katıldı. Boztepe’den kalkış yapan paraşütçüler, Altınordu ilçesi Atatürk Bulvarı Kaykay Pisti Yanı Kumsal alanına iniş gerçekleştirdiler.

 

VATANDAŞLAR İLGİ İLE TAKİP ETTİ


Türkiye’nin dört bir noktasından festival için Ordu’ya gelen Paraşüt tutkunları Boztepe’den atlayış gerçekleştirdiler. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği atlayışlar öncesi yapılan hazırlıklar ve paraşütçülerin yükselişi vatandaşlar tarafından cep telefonları ile kayıt altına alındı. Yapılan festivalin kendileri için sürpriz olduğunu ifade eden vatandaşlar, “Ordu harika bir şehir. Doğası ve yeşili ile bizleri kendine âşık etti. Bugün de Belediyenin yapmış olduğu böyle bir etkinlikle karşılaştık. Paraşütçülerin ilk defa atlayışlarına şahit oluyoruz. Böyle bir güzellik için Ordu Büyükşehir Belediyesine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz ”

“ORDU YAMAÇ PARAŞÜTÜ İÇİN HARİKA BİR ŞEHİR”


Ordu’nun mükemmel doğasında uçmanın keyfini çıkartmak için sabırsızlandıklarını dile getiren Yamaç Paraşütü pilotları ise yaptıkları açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Öncelikle böyle bir etkinliğin Ordu’da olması bizleri çok memnun etti. Bu organizasyonun Ordu’da olması için özel ilgi gösteren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve organizasyonda görev alan herkese çok teşekkür ederiz. Yeşilin ve mavinin bin bir tonunun yer aldığı bu organizasyon şehrin tanıtımı için de önemli. Onun için şehri her gittiğimiz yerde övgü ile anlatacağız. İnşallah bir sonraki yıl yine aynı organizasyonda bir araya gelir ve bu mükemmel şehrin tadını bir kez daha çıkartmış oluruz” diye konuştular.

 

FESTİVALDE VERİLECEK ÖDÜLLERDE BELLİ OLDU


 

Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Hava Sporları Federasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen festival kapsamında yapılan yarışmada verilecek ödüllerde belli oldu. Buna göre; Birinciye 15 Bin TL, İkinciye 7 bin 500 TL, üçüncüye 5 bin TL ile ödül verilecek yarışmada ayrıca 2 adet mansiyona 1.500 TL, 20 adet fotoğrafa sergileme ve 2 adet fotoğrafa 1000 TL Mobil Kategori ödülü verilecek.

Öte yandan 12 Eylül tarihinde jüri tarafından en güzel fotoğrafların seçileceği yarışmanın sonuçları ise 13 Eylül’de açıklanacak.

Anahtar Kelimeler : ORDU’DA, GÖKYÜZÜ, RENGÂRENK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız