HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
11 Eylül 2023 Pazartesi Saat: 13:43

PELİTLİYATAK, MEYDANINA KAVUŞUYOR

Ünye Belediyesi, beldeden dönüşen mahallelerde meydan çalışmalarını Pelitliyatak Mahallesi’yle sürdürüyor. Tekkiraz ve Erenyurt Mahallelerinde çalışmaların tamamlanmasının ardından ekipler, Pelitliyatak’ta çalışmalarına başlark
PELİTLİYATAK, MEYDANINA KAVUŞUYOR

Ünye Belediyesi, beldeden dönüşen mahallelerde meydan çalışmalarını Pelitliyatak Mahallesi’yle sürdürüyor. Tekkiraz ve Erenyurt Mahallelerinde çalışmaların tamamlanmasının ardından ekipler, Pelitliyatak’ta çalışmalarına başlarken Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Tavlı, “Çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayarak Pelitliyataklı hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız” dedi.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın talimatıyla beldeden dönüşen mahallelerde başlatılan meydan çalışmaları hızla devam ediyor. Tekkiraz ve Erenyurt Mahallelerinde tamamlanan çalışmaların ardından ekipler, Pelitliyatak Mahallesi’nde çalışmalara başladı. Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan, Belediye Meclis Üyeleri Yılmaz Turan ve Yılmaz Gürkan ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi.

“PELİTLİYATAK MEYDANIMIZI 1 AY İÇERİSİNDE BİTİRMEYİ HEDEFLİYORUZ”

Meydan çalışmalarının sorunsuz bir şekilde devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Beldelerimizden dönüşmüş mahallelerimizde meydan çalışması kararı almıştık. Tekkiraz Meydan düzenlemesini tamamladık.  Erenyurt Mahallemizin de caddelerinde düzenleme yaparak aydınlatma çalışmasını tamamladık. Pelitliyatak Mahallemizde kapalı halı saha ile birlikte meydan düzenleme çalışmasına başladık. Bu çalışmalarımızı yaklaşık 1 ay içinde bitirmeyi planlıyoruz. Çalışmalarımızı tamamlayıp kıymetli hemşehrilerimizin hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Anahtar Kelimeler : PELİTLİYATAK, MEYDANINA, KAVUŞUYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız