HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
11 Eylül 2023 Pazartesi Saat: 15:28

ŞANLITÜRK: 20 BELEDİYENİN 20’SİNE DE TALİBİZ!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, 31 Mart 2024’de yapılacak olan yerel seçimler için iddialı konuşarak Ordu’da 20 belediyenin 20’sine de talip olduklarını söyledi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’de
ŞANLITÜRK: 20 BELEDİYENİN 20’SİNE DE TALİBİZ!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, 31 Mart 2024’de yapılacak olan yerel seçimler için iddialı konuşarak Ordu’da 20 belediyenin 20’sine de talip olduklarını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’de ilçe kongreleri sona erdi. Büyük Kurultaya giden süreçte son kongre ise İl Başkanlığı için yapılacak. Yapılan son üç kongrede ise Kumru ilçesinde Caner Gürgezoğlu, Akkuş İlçesinde Murat Tiryaki ve 14. Ünye İlçe Olağan Kongresi’nde mevcut İlçe Başkanı Avukat Murtaza Hacıimamoğlu yeniden başkan seçilerek yeni dönemi için güven tazelediler.

Ünye’de yapılan kongrede, bölgedeki yol çalışmalarına dikkat çeken MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, “Ünye-Akkuş-Niksar Yolu’nun yapılması lazım. Şimdi az da olsa çalışma başlatıldı. Buraya ödenek verilirse hızlıca bitirilecek” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Ünye İlçe Kongresi 09 Eylül 2023 Cumartesi günü yapıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrede Divan Başkanlığı’na MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, başkan yardımcılıklarına MHP Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik, MHP Ordu Milletvekili Adayı Erol Bayram, Katip Üyeliklere ise Dinçer Kurucu ile Sezgin Yılmaz seçildi. 

Kongreye katılan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı yaptığı konuşmasında; “Değerli Murtaza kardeşim geçmişinde pazarlık olmayan, vatanını düşünen, milletini önceleyen bir zihniyetle siyaset yapıldığını belirtti. Cumhur İttifakı aynı şekilde geçmişinde pazarlık olmayan ülkesinin varlığı, birliği ve bekası için yol yürüyen bir dava yolculuğudur” ifadelerini kullandı.

Milletvekili adayları Doğukan Ak ve Erol Bayram’da kısa bir konuşma yaparak partililere teşekkür etti. 

MHP Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik, konuşmasında şöyle dedi;

BU TEŞKİLAT 31 MART SEÇİMLERİNE HAZIRLANACAK

“10 Temmuz 2023 tarihinde Genel Başkanımızın liderliğinde MYK’nın almış olduğu karar doğrultusunda 09 Ağustos’ta Türkiye genelinde kongre süreci başlamıştı. Bizlerde Ordu’da 01 Eylül itibariyle kongre sürecine başladık. Bugünde son kongremiz olan Ünye ilçe kongremizi gerçekleştiriyoruz. 

Bildiğiniz gibi 14 ve 28 Mayıs tarihlerinde iki önemli seçim atlattık. 14 Mayıs tarihinde yapılan seçimde Ordu’yu bir milletvekilimizle Gazi Mecliste temsil hakkı sağladınız. Hepinize teşekkür ediyorum. Yine 28 Mayıs tarihindeki Cumhurbaşkanlığı İkinci Tur Seçimimde de Cumhurbaşkanımızı tekrar seçerek Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılında Cumhurbaşkanı yaptık. Önümüzdeki süreçte de bildiğiniz gibi 31 Mart 2024 tarihinde bir yerel seçim olacak.

Bu seçilen arkadaşlarımız öncelikle Milliyetçi Hareket Partisi’nin Ünye’de yerel seçimlere hazırlayacaklar. İnşallah Ünye’de Cumhur İttifakı ile birlikte tekrar belediye başkanlığını ittifak olarak kazanacağız. Aynı zamanda bu yönetim önümüzdeki üç yıl boyunca Milliyetçi Hareket Partisi’nin buradaki teşkilatı olacaktır.”

Ardından MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin mesajı salonda okundu.

MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, konuşmasında şunları ifade etti; 

TELEFONLARIMIZ 24 SAAT AÇIK

 “Biz Ünye’mizin Ordu’muzun sorunlarının çözümü noktasından elimizden gelen gayreti ve çabayı göstereceğiz. Bölgeyi ilgilendiren yasal ve ahlaki olan tüm taleplerde sonuna kadar emrinizdeyiz. Ben Ordu’da ikamet ediyorum. Haftanın üç günü gideceğiz yasama görevimizi yapacağız. Ama dört günü yine Ordulu hemşehrilerimizle Ordu’nun sorunlarının çözümü noktasında sizlerle iç içe olacağız. Telefonlarımız 24 saat açık. 

5 ANA STRATEJİK HEDEFİMİZ VAR

Milliyetçi Hareket Partisi 55 yıllık bir davanın davacısıyız. Bizim kutlu hedeflerimiz var. Kızılelma ve turan ülkümüz var. 15 Temmuz 2016 tarihinde yapılan darbe girişiminden sonra oluşturulan Cumhur İttifakı ile birçok kazanımlar elde ettik. Bunlardan en önemlisi Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli bu seçimlere giderken; ‘Milliyetçi Hareket Partisi’nin beş ana stratejik hedefi vardır. Bunlardan bir tanesi Cumhur İttifakı Ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi. İkincisi terörle mücadele. Üçüncüsü yeni anayasa. Dördüncüsü yeni ekonomik model ve beşincisi huzur’ demişti. 

20 BELEDİYENİN 20’SİNE DE TALİBİZ

Biz bu bölgenin sorunlarını biliyoruz. 31 Mart seçimlerine ittifakla veya ittifaksız gitsek te MHP Ordu’da 20 tane belediyenin tamamına aday gösterecek. Ama benim şahsi tahminim ittifakla gidileceği. Ordu’da 20 belediyenin tamamına Cumhur İttifakı olarak talibiz. Merkezden yerel bu hizmetlerin götürülmesi noktasında çalışma ve çabalarımızı göstereceğiz.

ÜNYE AKKUŞ NİKSAR YOLUNUN YAPILMASI LAZIM

Ordu’da Karayollarımızın 22 tane büyük şantiyesi var. Bu şantiyeleri, inşallah işlerini bitirip buradan göndermemiz lazım. Cumhur ittifakı olarak el ele vereceğiz ve bu şantiyelerin ödeneklerinin çıkarılması için elimizden geleni yapacağız. Ünye-Akkuş-Niksar Yolu’nun yapılması lazım. Şimdi az da olsa çalışma başlatıldı. Buraya ödenek verilirse hızlıca bitirilecek. Ünye-İkizce-Yoğunoluk Yolu var. Bu yolunda bitirilmesi lazım. Ünye-Çaybaşı-İlküvez yolu var. 

ÜNYE LİMANI BÖLGEYİ UÇURACAK

Seçimden önce Ünye Serbest Bölge ilan edildi. Bunu değerli buluyorum. Ünye Limanı bölgeyi ve Ordu’yu uçuracak bir proje. Büyükşehir belediyemiz bu limanı tamamlamaya çalışıyor. İnşallah Karadeniz-Akdeniz yolu tamamlandığında Ünye Limanı da tamamlandığında daha iyi olacak. 

Ünyeli işadamlarımıza sesleniyorum, buralara yatırım yapsınlar. Yine tersane çalışmaya başladı. Orası tam manasıyla bitirilirse 500 kardeşimize iş imkanı olacak. Onun için Ünye’mizin önü açık. Organize Sanayi Bölgesi’nde çalışmalar sürüyor. Ünye’miz ve Ordu’muz denize kıyısı olan bir yer. 7500’ün üzerinde balıkçılık yapan kardeşimiz var. Ama balıkçı barınaklarımız yetersiz. Bunları büyütmemiz lazım. Yenilerini inşa etmemiz lazım.”

Konuşmaların ardından seçime geçildi. Tek liste ile girilen seçimde mevcut başkan Avukat Murtaza Hacıimamoğlu güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Kongrenin ardından Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk’ü belediyede ağırladı. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Hüseyin Tavlı, konuyla ilgili olarak şöyle dedi,

“Cumhur İttifakı Ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Sn. Naci Şanlıtürk ve beraberindeki kıymetli ekibi konuğumuz oldular. Sayın Milletvekilimize ve kıymetli ekibine nazik ziyaretleri için teşekkür ederim.”

Milletvekili Şanlıtürk ise ziyarette; “İl Başkanımız Mehmet Özçelik, Altınordu İlçe Başkanımız Dincer Kurucu, Çatalpınar İlçe Başkanımız Sezgin Yılmaz, Önceki Dönem Ünye İlçe Başkanımız Nedim Can, 28. Dönem Milletvekili Adayımız Doğukan Ak, İl ve İlçe Yöneticilerimiz ile birlikte;

Ünye Belediye Başkanımız Sn.Hüseyin Tavlı Bey’i makamında ziyaret ettik. Misafirperverliği ve hoş sohbetleri için Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız