HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
13 Eylül 2023 Çarşamba Saat: 11:54

ÇAMAŞ’IN YOLLARINA ‘SICAK’ ÇÖZÜM

  Ordu Büyükşehir Belediyesi Çamaş ilçesinde 3 mahallenin bağlandığı ilçe merkezinde bulunan en işlek güzergahlardan Taşoluk Mahallesinde sıcak asfalt çalışması başlattı.
ÇAMAŞ’IN YOLLARINA ‘SICAK’ ÇÖZÜM

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Çamaş ilçesinde 3 mahallenin bağlandığı ilçe merkezinde bulunan en işlek güzergahlardan Taşoluk Mahallesinde sıcak asfalt çalışması başlattı.

Zayıf zemin çalışmaları ardından sıcak asfalt çalışmaları başlatılan 2,5 km’lik Taşoluk Mahallesi güzergâhı Sucuali, Sarıyakup ve Çavuşbaşı mahallelerine de ulaşım sağlıyor.

Ordu’da mahalle ve grup yollarının yanı sıra ilçe merkezlerinde yer alan noktalar da sıcak asfalt konforuna kavuşuyor. Türkiye’nin en zorlu coğrafyasında, kırsal kesimdeki mahallelere ulaşımı sağlayan güzergahlarda özverili bir çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, ilçe merkezlerinde altyapısı yenilenen güzergahlarda da asfalt çalışması yürütüyor.

 

ÇAMAŞ BELEDİYE BAŞKANI AYPARÇASI: “BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZİ HER ZAMAN YANIMIZDA BULDUK”

 

Çamaş Belediye Başkanı Mahmut Ayparçası 4,5 yılda Büyükşehir Belediyesi ile güzel bir çalışma gerçekleştirdiklerini söyleyerek, Başkan Güler ve ekibine teşekkür etti.

 

Başkan Ayparçası, konuşmasında şu görüşlere yer verdi:

 

“Biz Çamaş Belediyesi olarak Büyükşehir Belediyemizle çok güzel bir uyum ve ahenk içerisinde koordineli bir şekilde çalışıyoruz. İlçemizde de bu 4,5 yılda çok güzel işler yaptık. Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler her konuda bizim yanımızda oldu, destek verdi vermeye de devam ediyor. Bugüne nasipmiş çok teşekkür ediyorum Büyükşehir Belediye Başkanıma. O bizim hem siyasi büyüğümüz hem rehberimiz hem de örnek aldığımız kıymetli bir değerimiz. Biz her zaman Çamaş ilçesi olarak Büyükşehir Belediyemizi yanımızda bulduk”

 

MUHTARLARDAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

 

Çamaş Taşoluk Mahallesi Muhtarı Ahmet Şahin ve Sucuali Mahallesi Muhtarı Savaş Demircan da yapılan çalışmalar için Başkan Güler ve ekibine teşekkür ederek, “Öncesinde toz ve çamur nedeniyle mağduriyet yaşadığımız yolumuz sıcak asfalta kavuştu. Çok önemli bir güzergahtı bugüne nasip oldu. Büyükşehir Belediyemize teşekkür ederiz. Sabrettik, çok şükür sabrımızın sonu selamet oldu” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler : ÇAMAŞ’IN, YOLLARINA, ‘SICAK’, ÇÖZÜM

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız