HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
14 Eylül 2023 Perşembe Saat: 13:38

ÇALIŞMALAR HIZLANDIRILMALI!

2.Organize Sanayi Bölgesi’nde incelemelerde bulunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 2. OSB’nin faaliyete geçmesi için gerekli alt yapı çalışmalarına hız verilmesi gerektiğini söyledi.
ÇALIŞMALAR HIZLANDIRILMALI!

2.Organize Sanayi Bölgesi’nde incelemelerde bulunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 2. OSB’nin faaliyete geçmesi için gerekli alt yapı çalışmalarına hız verilmesi gerektiğini söyledi.

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Adil Levent Karlıbel ile yapımı devam eden Ordu 2’nci Organize Sanayi Bölgesi alanında incelemelerde bulundu.

Altınordu İlçesi Karaağaç Mahallesi ile Ulubey İlçesi Güzelyurt ve Eymür Mahalleleri sınırları içerisinde bulunan toplam 877 dönüm arazi üzerine kurulan Ordu 2. Organize Sanayi Bölgesi yatırımcılar için yer tahsisine hazır hale getirildi.

 “MUHTEŞEM BİR SANAYİ BÖLGESİ OLACAK”

OBB Başkanı Güler ve OTSO Başkanı Karlıbel, 2. Organize Sanayi Bölgesinin bir an önce faaliyete geçmesi için acil olan doğalgaz ve elektrik hatlarının buraya ulaşması noktasında gerekli kurumlarla görüşülmesi gerektiği, Karayolları Bölge Müdürlüğünün çevre yolu ve organize sanayi bağlantısını hazırlaması, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından da iç yolların organize edilerek hız verilmesi konularında fikir alışverişinde bulundu.

ÇALIŞMALAR SÜRATLE DEVAM EDİYOR

Başkan Güler, konuyla ilgili şu bilgileri verdi: “Altınordu’da 2 tane OSB oluyor. Biri Altınordu Karaağaç’ta bir diğeri Ulubey Eymür Güzelyurt’ta. Çalışmalar süratle devam ediyor. Burada 930 dönümü aşan bir alanda 2. OSB oluşturduk. Bende onun yönetimindeyim. Karaağaç’ta bulunan 460 dönümünü Ticaret Sanayi Odası Başkanımızla gezdik. Çok güzel bir çalışma var. Çalışmalar süratle devam ediyor. Orada bulunan 460 dönümün kamulaştırma süreci tamamlandı. OSB tüzel kişiliğine geçti.

Eymür’de bulunan 467 dönüm arazinin yüzde 80’i OSB tüzel kişiliğine geçti. Geride kalan yüzde 20’lik kısmın kamulaştırma işlemlerinin sonuna geldik. Burada muhteşem bir sanayi bölgesi olacak. Kamulaştırma çalışmalarında da sona geldik. Fındıkta lisanslı depo gibi kalıcı çözümler üreten çalışmalar olacak. Ordu’da fındık, sanayi, ticaret ve istihdam alanında önümüzdeki süreçte önemli atılım olacak.”

Anahtar Kelimeler : ÇALIŞMALAR, HIZLANDIRILMALI!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız