HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Eylül 2023 Cuma Saat: 14:35

GÜLYALI’DA DOĞALGAZ YAYGINLAŞIYOR

Geçtiğimiz yıl alt yapı çalışmaları başlayan ve bu yıl içerisinde gaz akışı sağlanarak doğal gaz konforuna kavuşan Gülyalı’da daha fazla haneye ulaşabilmek için çalışmalar devam ediyor. Yapılaşmanın her geçen gün arttığı
GÜLYALI’DA DOĞALGAZ YAYGINLAŞIYOR

Geçtiğimiz yıl alt yapı çalışmaları başlayan ve bu yıl içerisinde gaz akışı sağlanarak doğal gaz konforuna kavuşan Gülyalı’da daha fazla haneye ulaşabilmek için çalışmalar devam ediyor.

Yapılaşmanın her geçen gün arttığı Turnasuyu mahallesinde ise var olan doğal gaz alt yapısı genişliyor. Bugüne kadar gerçekleşen çalışmalarda toplam hat uzunluğu 30 km’ye ulaşırken, toplam abonelik sayısı ise 1317’ye yükseldi.

ÇALIŞMALARI YAKINDA TAKİP EDİYOR

Yeniköy ve Ürümbey mahallelerini de içine alan ilçe merkezinde doğal gaz çalışmalarının geçtiğimiz yıl başladığını anımsatan Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, “İçinde bulunduğumuz yıl itibarıyla geçtiğimiz kış vatandaşlarımız doğal gaz konforuyla tanışmıştı. Vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda doğal gazın yaygınlaştırılması noktasında çalışmalar devam ediyor. Yeniköy ve Ürümbey mahallelerimizin ardından Gülistan mahallemizde de çalışmalar başladı. Burada özellikle Birsen-İhsan Sakaoğlu Aile Sağlığı Merkezi’yle Ayşe Şahin Çok Programlı Lisesi gibi vatandaşlarımıza hizmet eden kamu kurumlarımızın da doğal gaza kavuşacağını vurgulamak isteriz. İlçe merkezinde bugüne kadar 9 km’lik bir doğal gaz alt yapısı tamamlandı. 352 hanemiz abonelik işlemlerini gerçekleştirerek konforu yaşamaya başladı. İlerleyen alt yapı çalışmalarıyla birlikte hanelerde doğal gaz dönüşüm çalışmaları da devam edecek. Yakın zamanda abone rakamlarının daha da artacağını söyleyebiliriz. Gülyalılı hemşehrilerimizin mutluluğu ve konforu için çalışmaları yakından takip ediyor, doğal gaz alt yapısının genişlemesi için girişimlerimizi sürdürüyoruz” dedi. 

TURNASUYU’NDA ALT YAPI ÇALIŞMALARINA HIZ VERİLDİ

Altınordu ilçesiyle sınırı bulunan Turnasuyu mahallesindeki çalışmaları da değerlendiren Başkan Tepe, “Mahallemizin bir bölümünde doğal gaz alt yapısı daha önceden mevcuttu. Ancak son dönemde konut yatırımlarının artmasıyla birlikte alt yapı yatırımlarına da hız verildi. Karayolunun üst bölgesinde yer alan yerleşim alanlarında daha önce doğal gaz yoktu. Burada imarla ilgili problemleri çözüme kavuşturarak doğal gaz alt yapısının bu bölgede de genişlemesini sağladık. Yatırımlar arttıkça ve problemler ortadan kalktıkça hanelerimiz doğal gaza daha çabuk erişim sağlıyor. Turnasuyu mahallemizdeki hat uzunluğu 21 km’ye ulaştı ve toplam abonelik 965 oldu” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : GÜLYALI’DA, DOĞALGAZ, YAYGINLAŞIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız