HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Eylül 2023 Cuma Saat: 14:47

YILMAZ: DİYALOG İÇİNDE OLACAĞIZ

Kamu Sen Ordu Şubesi Başkanı Hasan Ali Yılmaz, geride kalan toplu sözleşme süreci ve acil çözüm bekleyen sorunlara ilişkin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’la karşılıklı değerlendirmelerde bulunmaya devam edecekleri
YILMAZ: DİYALOG İÇİNDE OLACAĞIZ

Kamu Sen Ordu Şubesi Başkanı Hasan Ali Yılmaz, geride kalan toplu sözleşme süreci ve acil çözüm bekleyen sorunlara ilişkin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’la karşılıklı değerlendirmelerde bulunmaya devam edeceklerini söyledi.

Başkan Yılmaz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Sorunların çözülmesi noktasında çalışma bakanlığı ile her zaman diyalog içinde olacağız” dedi.

Yılmaz, açıklamasının devamında, “Çalışma Bakanlığı ile var olan ilişkilerimizi bundan önce olduğu gibi bundan sonraki süreçte de daha da geliştirerek karşılıklı diyalog içerisinde sürdürme amacındayız. 

Kamu çalışanlarının sorunlarının çözümün noktasında sadece toplu sözleşme sürecinde değil her zaman ve her platformda Çalışma Bakanlığı ile diyalog içerisinde bulunmaktan memnuniyet duyacağız. 

Konfederasyonumuz, çalışma hayatının her bir sorununu gündeme taşıma ve çözme çabası içindedir. Yardımcı hizmetliler, 3600 ek gösterge, vergi dilimleri, bayram ikramiyesi, tüm ek ödemelerin emekliliğe sayılması, kira, ulaşım, ısınma yardımı, 8 bin 77 TL’lik artışın emeklilerimize yansıtılması gibi birçok konu çözüm beklemektedir. Her bir başlıkta atılacak olumlu adımlar için katkı sağlamaya hazır olduğumuzu bir kez daha ifade etmek isterim. 

Ayrıca, daha iyi bir çalışma yaşamı, daha sağlıklı bir örgütlenme ve toplu sözleşme düzeni için 657 Devlet Memurları Kanunu’nda ve 4688 sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanunu’nda yeni düzenlemelere ihtiyaç duyulduğu gerçeğinden yola çıkarak bu konularda çalışmalar yapacak, değişiklik önerilerimizi kamuoyuyla paylaşacağız.

Çalışma Bakanlığı’ndan bu konudaki taleplerimizi gündemine almasını ve bu konularda bir reform yapılmasına öncülük etmesini beklemekteyiz” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler : YILMAZ:, DİYALOG, İÇİNDE, OLACAĞIZ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız