HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Eylül 2023 Pazar Saat: 14:08

AKKUŞ’TA GRUP YOLUNA KONFORLU ULAŞIM

Ordu’nun Akkuş ilçesinin en uzun grup yollarından biri olan Düğencili, Yeşilgüneycik, Damyeri ve Tuzak mahallelerini kapsayan güzergah asfalt ve betona kavuşuyor. Toplam uzunluğu 20 kilometre olan yolun 14 kilometresini asfalt ile buluşturan
AKKUŞ’TA GRUP YOLUNA KONFORLU ULAŞIM

Ordu’nun Akkuş ilçesinin en uzun grup yollarından biri olan Düğencili, Yeşilgüneycik, Damyeri ve Tuzak mahallelerini kapsayan güzergah asfalt ve betona kavuşuyor. Toplam uzunluğu 20 kilometre olan yolun 14 kilometresini asfalt ile buluşturan Büyükşehir ekipleri, geride kalan 6 kilometrelik kısımda silindirle sıkıştırılmış beton yol uygulaması başlattı.

 

Türkiye’nin en zorlu coğrafyalarından birine sahip olan Ordu’da, ulaşıma yapılan yatırımlar sürüyor. İlçe merkezlerinde, altyapı, yol ve kaldırım çalışmalarını sürdüren Büyükşehir ekipleri, kırsal yol ağlarındaki mahalle ve grup yollarını da konforlu bir yapıya dönüştürüyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalarla gerek kent merkezlerinde gerekse mahalle yollarındaki birçok noktada yoğun bir mesai gerçekleştiriliyor. İl genelinde belirli bir program çerçevesinde gerçekleşen yatırımlarla, vatandaşlara konforlu bir ulaşımın kapıları aralanıyor.

 

TOPLAM UZUNLUĞU 20 KİLOMETRE

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Akkuş ilçesine bağlı toplam uzunluğu 20 kilometre olan Düğencili, Yeşilgüneycik, Damyeri ve Tuzak mahalleleri grup yolunu standardı yüksek konforlu bir yapıya dönüştürüyor.

 

14 KİLOMETRELİK KISIM ASFALT İLE BULUŞTU

 

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda Düğencili ve Yeşilgüneycik mahallelerini kapsayan 14 kilometrelik yol asfalt ile buluştu.

 

6 KİLOMETRELİK KISIMDA ÇALIŞMALAR YENİDEN BAŞLADI

 

Damyeri ve Tuzak Mahalleleri ile birlikte Kumru ilçesinin sınırına ulaşacak 6 kilometre uzunluğundaki güzergahta ise silindirle sıkıştırılmış beton yol uygulaması başlatıldı. Yol tamamlandığında toplam da 15-20 bin nüfusa hizmet verecek.  

 

Anahtar Kelimeler : AKKUŞ’TA, GRUP, YOLUNA, KONFORLU, ULAŞIM

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız