Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 11:23 ZENGİN: TALEPLERİMİZİ BİR KEZ DAHA HATIRLATIYORUZ!
- 11:05 YILMAZ’DAN, DAYANIŞMA AİDATI UYGULAMASI TEPKİSİ!
- 10:06 GAZİ VURUŞU
- 14:36 ALTINORDU ‘YAZA MERHABA’ DEDİ
- 14:35 BÜTÇE DOSTU HALK EKMEK
- 14:04 MAHALLELERE MODERN DOKUNUŞ
- 14:01 “BABALARIMIZ EN DEĞERLİ VARLIKLARIMIZDIR”
- 13:38 AKKUŞ’TA HEDEF AVRUPA KUPALARI
- 13:38 ALTYAPI LİGLERİNDE ÜNYE FK FARKI
- 13:37 FATSA BELEDİYESPOR’DA KONGRE ERTELENDİ
- 13:37 52 ORDU’DA GÖREV DAĞILIMI
- 14:20 AYBASTI ÇEVRE YOLU BAŞLADI
- 13:57 BODUR İLE DEVAM
- 12:52 YUNUS EMRE DUALAR İLE ANILDI
- 12:49 YAZIN KİLO VERMEK DAHA KOLAY!
YIL SONUNA BİTECEK!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Tarafından Gülyalı ilçesine 250 seyirci kapasiteli Spor Salonu, Gençlik Merkezi ve Tenis Kortu inşaatı devam ediyor.
Projeyi yakından takip eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, inşaatta gelinen son durumu inceledi. Yapım çalışmaları büyük bir hızla devam ederken tesis yaşadığı yükseliş ile dikkat çekti.
2023 Mart ayı içerisinde inşaatına başlanılan Spor Salonu, Gençlik Merkezi ve Tenis Kortu gün geçtikçe şekilleniyor. Betonarme imalatlarında sona yaklaşılırken, mekanik ve elektrik imalatları ile ince işçilikler hızla devam ediyor.
Gençlerin eğlenceli vakit geçirebilmeleri sosyal alanda faaliyetlerini gerçekleştirmeleri adına gençler için yapılan merkez inşaatının bir an önce bitirilmesi için çalışmalar hızlandırıldı. Projenin yıl sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor.