HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Eylül 2023 Pazartesi Saat: 12:45

HEM ÜRETİYOR HEM AYDINLATIYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen aydınlatma çalışmalarıyla ilçelerin çehresi değişiyor. Cadde ve sokakları ışıl ışıl yapmak amacıyla yürütülen çalışmalarda son olarak 9 ilçe daha modern aydınlatmalarla
HEM ÜRETİYOR HEM AYDINLATIYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen aydınlatma çalışmalarıyla ilçelerin çehresi değişiyor. Cadde ve sokakları ışıl ışıl yapmak amacıyla yürütülen çalışmalarda son olarak 9 ilçe daha modern aydınlatmalarla donatılıyor.

 Büyükşehir Belediyesi ilçelerde yürüttüğü yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Tarımdan ekonomiye, ulaşımdan alt yapıya örnek bir belediyecilik ortaya koyan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, kent estetiğine de büyük önem veriyor. Bu kapsamda Fatsa ilçesi Ata Caddesi’nde başlatılan aydınlatma çalışmaları tamamlandı.

FATSA ATA CADDESİ ŞİMDİ DAHA GÜZEL OLDU

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalarla Fatsa ilçesi Ata Caddesi’nde aydınlatma çalışmaları tamamlandı. Kısa süre önce başlayan çalışmalarla caddeye Büyükşehir Belediyesinin kendi imalatı olan 79 adet aydınlatma direği yerleştirildi. Vatandaşlardan tam not alan çalışma sonrası cadde ışıl ışıl bir görünüme kavuştu.

 9 İLÇEDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

 Birçok ilçede çalışma gerçekleştiren Ordu Büyükşehir Belediyesi ilçelerin cadde ve sokaklarını günün ihtiyaçlarına uygun modern ışıklarla donatıyor. Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı öncülüğünde ilçe belediyelerinin de katkılarıyla Kabadüz, Ulubey, Çamaş, Korgan, Çaybaşı, İkizce, Aybastı, Akkuş ve Çatalpınar ilçelerinde aydınlatma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

 Alt yapıda hızlı bir çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi, direk kurulumlarını da kısa sürede tamamlayarak modern aydınlatmaları vatandaşın kullanımına sunmayı hedefliyor.

 

Anahtar Kelimeler : HEM, ÜRETİYOR, AYDINLATIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız