HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Eylül 2023 Pazartesi Saat: 14:21

TARİHİ YOLA SICAK ASFALT

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye ilçesi Güzelkale Mahallesi’nde bulunan ve tarihi Ünye Kalesi’ne ulaşım sağlayan güzergahta sıcak asfalt çalışması başlattı. Büyükşehir Belediyesi ekiplerince 19 ilçede asfalt seferberliği devam
TARİHİ YOLA SICAK ASFALT

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye ilçesi Güzelkale Mahallesi’nde bulunan ve tarihi Ünye Kalesi’ne ulaşım sağlayan güzergahta sıcak asfalt çalışması başlattı.

Büyükşehir Belediyesi ekiplerince 19 ilçede asfalt seferberliği devam ediyor. Program kapsamında Ünye ilçesinde çalışan ekipler, Düzsaylan ve İnkur Mahallerini birbirine bağlayan ve tarihi Ünye Kalesi’ne ulaşım sağlayan 2,2 km’lik güzergahı sıcak asfalt ile buluşturuyor.

Ordu’da mahalle ve grup yollarının yanı sıra ilçe merkezlerinde yer alan noktalar da sıcak asfalt konforuna kavuşuyor. Türkiye’nin en zorlu coğrafyasında, kırsal kesimdeki mahallelere ulaşımı sağlayan güzergahlarda özverili bir çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesine bağlı Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, ilçe merkezlerinde altyapısı yenilenen güzergahlarda da asfalt çalışması yürütüyor.

ÇALIŞMALARIN TAMAMLAMASI İLE VATANDAŞLAR KONFORA ULAŞACAK

Bu kapsamda yol genişletmesi yapılan ve alt yapısı tamamlanan güzergahta sıcak asfalt çalışması başlatıldı. 2,2 km’lik güzergahın 1.8’ini asfalt ile buluşturan ekipler kısa süre içerisinde geri kalan kısımda da çalışmaları bitirerek vatandaşları konforlu ulaşım ile buluşturacak. 

“KONFORLA KALEMİZE ULAŞIM SAĞLANACAK”

Ünye Güzelkale Mahalle Muhtarı Ziya Ahmet Bıyıkoğlu, çalışmalar dolayısıyla Ordu Büyükşehir Belediye Başkanına teşekkür etti.

Mahalle Muhtarı Bıyıkoğlu şöyle konuştu:

“Tarihi mahallemiz olan Güzelkale Mahallemiz’de yol sıkıntımız mevcuttu. Bu yolumuzun alt yapısı, yol genişletmesi yapılmasının ardından vatandaşlarımızın konforlu bir şekilde tarihi Ünye Kalemize ulaşabilmesi için sıcak asfalt çalışması yapıldı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımıza mahalle sakinlerimiz ve şahsım adına teşekkür ediyoruz.”

“80 SENEDİR BÖYLE BİR HİZMET GÖRMEDİK”

Yıllar sonra tozdan kurtulduklarını belirten mahalle sakinleri ise “Allah razı olsun. 80 senedir böyle bir şey görmedik. Yolumuz çok güzel oldu, herkesten Allah razı olsun. Önceden toz, topraktan geçemiyorduk. Şimdi mahallemiz tertemiz oldu” şeklinde konuştu.

 

 

 

Anahtar Kelimeler : TARİHİ, YOLA, SICAK, ASFALT

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız