HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
19 Eylül 2023 Salı Saat: 12:33

GÖLKÖY’ÜN YOLLARINA ASFALT

Ordu Büyükşehir Belediyesi, mahalle ve grup yollarında sürdürdüğü asfalt seferberliğine ek olarak, arazi ve iklim şartlarına göre, beton yol çalışmalarına da ağırlık veriyor. Bu kapsamda Gölköy ilçesi, Karahasan Mahallesi’nde be
GÖLKÖY’ÜN YOLLARINA ASFALT

Ordu Büyükşehir Belediyesi, mahalle ve grup yollarında sürdürdüğü asfalt seferberliğine ek olarak, arazi ve iklim şartlarına göre, beton yol çalışmalarına da ağırlık veriyor. Bu kapsamda Gölköy ilçesi, Karahasan Mahallesi’nde beton yol çalışması başlatan ekipler vatandaşlara konforlu ulaşımın kapılarını araladı.

Karahasan Mahallesi’nden Süleymaniye Mahallesi’ne oradan da ilçenin önemli turizm destinasyon alanlarından Ulugöl’e ulaşım sağlayan 5 km’lik yolda çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Toplam yol ağı, Türkiye ortalamasının 4 katından fazla olan kentte, ilçelerde sürdürülen yol çalışmalarında büyük aşama kaydedildi. 19 ilçede kurduğu şantiyelerle ilin çehresini değiştiren Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, belirlenen program çerçevesinde, mahalle ve grup yollarında, standardı yüksek, konforlu bir ulaşım çalışması gerçekleştiriyor.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Çalışmalar ilçe halkını da memnun etti. Yıllardır özlemle bekledikleri konforlu yola sonunda kavuşacaklarını ifade eden Gölköy Karahasan Mahallesi Muhtarı Nuri Köse ve mahalle sakinleri Başkan Güler ve ekibine teşekkür etti.

Vatandaşlar, “Yıllardır özlemle beklediğimiz 5 km’lik yolumuzda çalışmalar başladı. Toz ve çamur nedeniyle ulaşımda sıkıntı çektiğimiz yolumuzda güzel bir çalışma gerçekleştiriliyor. Başkanımız Hilmi Güler’e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler : GÖLKÖY’ÜN, YOLLARINA, ASFALT

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız