HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Eylül 2023 Salı Saat: 12:48

AKKUŞ’A MODERN AYDINLATMA

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerde sürdürülen alt ve üstyapı yatırımları tüm hızıyla devam ediyor. Kendi üretimi ile birçok ilçede aydınlatma çalışmaları yapan Büyükşehir son olarak Akkuş ilçesinde cadde aydınlat
AKKUŞ’A MODERN AYDINLATMA

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerde sürdürülen alt ve üstyapı yatırımları tüm hızıyla devam ediyor. Kendi üretimi ile birçok ilçede aydınlatma çalışmaları yapan Büyükşehir son olarak Akkuş ilçesinde cadde aydınlatma çalışması gerçekleştiriyor. Hızla devam eden çalışmalarla Akkuş daha modern bir görünüm kazanıyor.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in göreve gelmesinden sonra tarımdan ekonomiye, ulaşımdan alt yapıya önemli çalışmalara imza atan Büyükşehir Belediyesi kent estetiğine de büyük önem veriyor.

AYDINLATMA ÇALIŞMASI AKKUŞ’A DEĞER KATIYOR

Bu doğrultuda Kabataş ilçesinde çalışma yürüten Ordu Büyükşehir Belediyesi ilçenin cadde ve sokaklarını günün ihtiyaçlarına uygun modern aydınlatmalarla donatıyor. Parklar ve Yeşil Alanlar Bahçeler Dairesi Başkanlığınca hayata geçirilen çalışmalarla tek konsollu dekoratif aydınlatmalardan oluşan 78 direğin kurulumu devam ediyor.

İSA DEMİRCİ’DEN BAŞKAN HİLMİ GÜLER’E TEŞEKKÜR

Yapılan çalışmaları yakından takip eden Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür etti.

Başkan İsa Demirci, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Akkuş’umuzda sokak ve caddelerimizin modern ve estetik bir görünüme kavuşması için başlatılan aydınlatma çalışmaları devam ediyor. Çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Dr. Mehmet Hilmi Güler'e ve Parklar ve Yeşil Alanlar Daire Başkanımız İzzet Gündoğar’a teşekkür ederim.”

 

Anahtar Kelimeler : AKKUŞ’A, MODERN, AYDINLATMA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız