HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Eylül 2023 Çarşamba Saat: 12:37

ÇATALPINAR’A MODERN ALT VE ÜSTYAPI

Ordu’da, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in liderliğinde yol ve su sorunlarını en aza indirme çalışmaları aralıksız sürüyor. Zorlu arazi koşulları ve dağınık yerleşim olmasına rağmen ilçelerde alt ve üstya
ÇATALPINAR’A MODERN ALT VE ÜSTYAPI

Ordu’da, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in liderliğinde yol ve su sorunlarını en aza indirme çalışmaları aralıksız sürüyor. Zorlu arazi koşulları ve dağınık yerleşim olmasına rağmen ilçelerde alt ve üstyapı yatırımları sabır ve azimle hayata geçiriliyor.

 

19 ilçede yapılan yol ve su yatırımlarından Çatalpınar da nasibini aldı. 2019 yılından bu yana Çatalpınar ilçesinin yol ve su sorunu önemli ölçüde çözüldü.

 

İÇME SUYU VE KANALİZASYON HATLARI YENİLENDİ

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in göreve geldiği günden bu yana Çatalpınar ilçesinde önemli alt ve üstyapı yatırımlarını hayata geçirdi.

 

OSKİ, Çatalpınar ilçesinde yaklaşık 55 bin 666 metre uzunluğunda içme suyu hattı çalışması yaptı. Yine ilçede 7 bin 717 metre kanalizasyon hattı çalışması gerçekleştirdi.

 

Muhtemel kuraklık ve içme suyu sorununa karşı ilçenin değişik noktalarında 3 adet gölet çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi, 1 adet su alma yapısının inşasını yaptı.

 

 

ÇATALPINAR’DA BİRÇOK MAHALLE ASFALT VE BETON YOLA KAVUŞTU

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in göreve başlamasından sonra çalışmalarına hız veren ekipler Çatalpınar ilçesinde önemli yol çalışmalarına da imza attı. İlçede yapılan ulaşım yatırımları sonrası, birçok mahalle ve grup yolu asfalt ve betonla buluştu.

 

Bu kapsamda Çatalpınar’da 2019 yılından bu yana 51 kilometre sıcak asfalt başta olmak üzere emülsiyon (sathi asfalt) kaplama yapılırken 87 kilometre uzunluğunda yeni yol açma ve yol genişletme çalışması gerçekleştirildi.

 

Yine bu süre içerisinde 1,848 metre yağmursuyu hattı, 156 metre menfez, 3 bin 872 metreküp taş duvar çalışmaları tamamlanarak hizmete alındı.

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : ÇATALPINAR’A, MODERN, ALT, VE, ÜSTYAPI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız