HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
21 Eylül 2023 Perşembe Saat: 12:08

GRUP YOLUNDA ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Ordu Büyükşehir Belediyesi Aybastı ilçesinde Zaferi milli ile Uzundere Mahallelerine hitap eden ve Uzundere şelalesine de ulaşım sağlayan 7,5 km uzunluğundaki yolun ilk etabı olan 4 km’lik kısımda beton yol çalışması başlattı. Ordu
GRUP YOLUNDA ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Ordu Büyükşehir Belediyesi Aybastı ilçesinde Zaferi milli ile Uzundere Mahallelerine hitap eden ve Uzundere şelalesine de ulaşım sağlayan 7,5 km uzunluğundaki yolun ilk etabı olan 4 km’lik kısımda beton yol çalışması başlattı.

Ordu’da başlatılan asfalt ve beton yol seferberliği sürüyor. Büyükşehir Belediyesi, mahalle ve grup yollarında sürdürdüğü asfalt seferberliğine ek olarak, arazi ve iklim şartlarına göre beton yol çalışmalarına da ağırlık veriyor. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile başlatılan çalışmalar kapsamında Aybastı ilçesi Zaferi milli ve Uzundere Mahallelerine hitap eden 7,5 km uzunluğundaki güzergâh beton yola kavuşmuş olacak.

İLK ETAP ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Uzundere Şelalesi’ne de ulaşım sağlayan 7,5 km uzunluğundaki yolun ilk etabı olan 4 km’lik kısımda çalışmalarını sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, birinci etap çalışmalarını kısa sürede tamamlayarak hizmete sunmayı amaçlıyor.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Yapılan çalışmalar için ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür eden vatandaşlar, “Uzundere şelalemize de ulaşım sağlayan yolumuzda çalışmalar başladı. Günlük 50-60 aracın geçtiği bu yolda vatandaşlar büyük mağduriyet yaşıyordu. Toz ve çamurdan ulaşımda güçlük çektiğimiz yolumuz şimdi çok güzel oluyor. Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : GRUP, YOLUNDA, ÇALIŞMALAR, BAŞLADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız