HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
24 Şubat 2017 Cuma Saat: 09:46

BİSİKLET VE YÜRÜYÜŞ YOLU YAZA HAZIR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu Akyazı Mahallesi’nde yapımı devam eden sıcak asfalt yol çalışmaları ile bisiklet, yürüyüş ve koşu yolu çalışmalarını inceledi. Başkan Yılmaz, çalışmaların Haziran ay
BİSİKLET VE YÜRÜYÜŞ YOLU YAZA HAZIR

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu Akyazı Mahallesi’nde yapımı devam eden sıcak asfalt yol çalışmaları ile bisiklet, yürüyüş ve koşu yolu çalışmalarını inceledi. Başkan Yılmaz, çalışmaların Haziran ayına kadar tamamlanacağının ve sahilin yenilenen yüzüyle vatandaşların hizmetine sunulacağının müjdesini verdi.

 

Altınordu ilçesinde Vali Konağı ile Soya kavşağı arasındaki 4.5 km'lik güzergâh üzerinde araç, yürüyüş, koşu ve bisiklet yolunun yapımı için altyapı çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, üstyapı çalışmalarını da sürdürüyor.

 

 

Proje kapsamında yaya kaldırımı ve aydınlatma direklerinin sökülerek mevcut ağaçların yerinin değiştirildiğini söyleyen Başkan Enver Yılmaz, “Ordulu hemşehrilerimizin özellikle yaz aylarında yoğun olarak kullandığı Vali Konağı ile Soya kavşağı arasındaki alanı, yenilenen yüzüyle hizmete sunmak için hummalı bir çalışma yürütüyoruz. Altyapıdaki planlamayı tamamlayarak sıcak asfalt uygulamasına hız verdiğimiz alanda yürüyüş, bisiklet ve koşu yolunun yapımı için çalışmalara başladık. İlk etapta Vali Konağı ile Gazi Köprüsü arasındaki alanda uygulayacağımız proje kapsamında alandaki yaya kaldırımı ve aydınlatma direkleri söküldü. Yeni elektrik ve fiber hatlarının içinden geçirilecek borular da bölgeye yerleştiriliyor” diye konuştu.

 

 

Başkan Yılmaz, çalışmaların yaza kadar tamamlanacağının müjdesini vererek, “Bu güzergâh, vatandaşımızın özellikle yazın yoğun olarak kullandığı bir alan. İnşallah Haziran ayına kadar çalışmalarımızı tamamlayarak bu sahayı halkımızın hizmetine sunacağız. Altınordu sahilinin güzelliğine güzellik katacak projemiz tamamlandığında sahil kesimindeki canlılık daha da artacak” dedi.

 

2.9 m genişliğinde bisiklet yolu, 3.5 m genişliğinde koşu yolu ve 2 m genişliğinde yürüyüş yolunun yapılacağı proje kapsamında bisiklet, koşu yolu, renkli asfalt ve yürüyüş yolu baskı beton olacak.

Anahtar Kelimeler : BİSİKLET, VE, YÜRÜYÜŞ, YOLU, YAZA, HAZIR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız