Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 14:35 ORDU’NUN HİKAYESİ ŞARKILARLA ANLATILDI
- 14:14 EMİN ADIMLARLA ŞAMPİYONLUĞA YÜRÜYORUZ”
- 14:09 MİLLİLERİN MAÇ TAKVİMİ AÇIKLANDI
- 14:09 52 ORDU SİNOP’LA KAPIŞACAK
- 14:09 HENTBOLDA RAKİPLER BELLİ OLDU
- 13:39 “KİVİDEN GELİR TEHLİKE ALTINDA!”
- 13:25 METRUK BİNALAR BİR BİR YIKILIYOR
- 13:13 SANKON HEYETİNDEN VALİ MUAMMER EROL’A ZİYARET
- 13:06 “GÜNCELLENMEYEN TEK ŞEY MEMUR MAAŞLARI”
- 12:16 PLANSIZLIĞIN BEDELİ VATANDAŞA ÖDETTİRİLİYOR
- 11:57 BAŞKAN TAVLI’DAN EMEKÇİLERE ANLAMLI ZİYARET
- 11:46 FATSA’DA YOĞUN ÇALIŞMA
- 11:17 TURİZM İSTATİSTİKLERİ AÇIKLANDI
- 11:06 İSTANBUL DEPREMİ GÜNDEMİ GERİDE BIRAKTI
- 10:57 ÜNYE BELEDİYESİ’NDEN VELİLERE KONFERANS
KONSERVATUVAR EĞİTİMLERİ̇ BAŞLIYOR

Fatsa Belediyesi Konservatuvarı 2023-2024 yılı eğitim öğretim dönemi “Enstrüman Kursları, tiyatro ve resim kursu” kayıtları başladı.
Gitar, Keman, Bağlama, Tiyatro ve Resim kurslarına kayıt yaptırmak isteyenlerin Fatsa Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde bulunan Belediye Konservatuvarına şahsen başvuru yapması gerektiği ve son başvuru tarihinin 1 Ekim 2023 olduğu belirtildi.
“ÇOCUKLARIMIZA VE GENÇLERİMİZE SANATI AŞILAMAK İSTİYORUZ”
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Kuruluşundan bu yana yüzlerce öğrenci yetiştiren Fatsa Belediyesi Konservatuvarı bu yılda çocuklarımıza ve gençlerimize sanatı aşılamak adına yoğun bir gayret göstermektedir. Çocuklarımızın ve gençlerimizin sanatın her türlü faaliyetiyle uğraşmanın faydalı ve güzel olacağını düşünüyoruz. Bu anlamda çocuklarımızı ve gençlerimizi Fatsa Belediyesi Konservatuvarımıza bekliyoruz.” dedi.