HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Eylül 2023 Cuma Saat: 14:46

YAYLA YOLUNDA SONA GELİNDİ

Ordu’nun Kabadüz ilçesi Çambaşı Yaylası’nda hayata geçirilen 3,3 km uzunluğundaki beton yol çalışmalarında sona gelindi. Ordu Büyükşehir Belediyesi V kanal çalışmalarının tamamlanmasının ardından yolu standardı yüksek ulaşım
YAYLA YOLUNDA SONA GELİNDİ

Ordu’nun Kabadüz ilçesi Çambaşı Yaylası’nda hayata geçirilen 3,3 km uzunluğundaki beton yol çalışmalarında sona gelindi. Ordu Büyükşehir Belediyesi V kanal çalışmalarının tamamlanmasının ardından yolu standardı yüksek ulaşım imkanıyla vatandaşların hizmetine sunacak.

Toplam yol ağı, Türkiye ortalamasının 4 katından fazla olan kentte, ilçelerde sürdürülen yol çalışmalarında büyük aşama kaydedildi. 19 ilçede yoğun çalışma temposu içinde olan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, belirlenen program çerçevesinde yolları arazi ve iklim şartların göre asfalt ve betonla buluşturarak konforlu bir yapıya kavuşturuyor.

GİRESUN’A ULAŞIM SAĞLIYOR

Çambaşı Yaylası üzerinden Giresun’a direkt ulaşım sağlayan yol, turizme de önemli katkılar sunacak. İki ilin yaylalarını gezmek isteyen vatandaşlar kısa yoldan konforlu ulaşımla yaylanın tadını çıkaracak.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Kabadüz ilçesi Musakırık Mahallesi Muhtarı Enver Taşpınar ve yıllardır bu yolu kullanan vatandaşlar çalışmalardan memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Başkan Güler ve ekibine teşekkür eden vatandaşlar, “Sürekli kullandığımız bu yoldan yaylamıza ulaşmak için bu noktadan 3 saatte geçiyorduk. Araçlarımız çamurda batıyordu. Artık 10 dk’da buradan geçebiliyoruz. Yapılan çalışma turizme de önemli katkı sağladı. Buradan Giresun Paşakonağı Yaylası’na geçmek isteyen vatandaşlarımız yolun bozuk olması nedeniyle geri dönmek zorunda kalıyordu. Artık direkt ulaşım sağlanabilecek. Bizlere bu imkanı sunan Başkanımız Hilmi Güler ve ekibine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

 

Anahtar Kelimeler : YAYLA, YOLUNDA, SONA, GELİNDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız