HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
25 Eylül 2023 Pazartesi Saat: 13:06

MHP, KONGRELERDE FİNALE GİDİYOR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Ordu’da 26 Eylül Salı günü saat 10.30’da yapacağı il kongresiyle finali tamamlamış olacak. Gerçekleştirilecek olan İl Kongresinde MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin Ordululara göndereceği mes
MHP, KONGRELERDE FİNALE GİDİYOR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Ordu’da 26 Eylül Salı günü saat 10.30’da yapacağı il kongresiyle finali tamamlamış olacak.

Gerçekleştirilecek olan İl Kongresinde MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin Ordululara göndereceği mesaj ve MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk’ün konuşmalarının damga vurması bekleniyor.

Tek liste ile seçime girecek olan MHP Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik; "Cumhuriyet'in Yeni Yüzyılı, Türk ve Türkiye Yüzyılı" temalı 14. Olağan İl Kongremize teşriflerinizi bekler, Saygılarımızı sunarız” dedi.

“HEYECANLA HAZIRLANIYORUZ”

Kurultay’ın 17 Mart 2024 yılında yapılacağını anımsatan MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk’te final öncesi yaptığı değerlendirmede; “Bildiğiniz üzere 9 Ağustos 2023 tarihi itibariyle ilçe kongreleriyle başlayıp il kongreleriyle genişleyecek ve nihayet 14'ncü Büyük Kurultayımızın icrasıyla sonuçlanacak seçimli demokratik süreç inanıyorum ki partimizin haklı ve tarihi mücadelesine güç katacaktır.

Yerel seçimlere heyecanla hazırlanıyoruz. İl ve ilçe kongrelerimizi sükûnet, kardeşlik ve yüksek bir katılım eşliğinde gerçekleştiriyoruz.

MHP olarak ne yaptığımızı biliyoruz. Cumhur ittifakı olarak yeni projelerimizle gücümüze güç katacağımıza inanıyoruz. MHP başında sonunda önünde arkasında milletin olmadığı hiçbir irtibat ağının bugüne kadar yanında olmamış bundan sonra da olması düşünülemez.

"MHP BÜYÜK KURULTAYI 17 MART'TA"

MHP Kurultayını 17 Mart'ta yapacak. Muradımız Türkiye ve Türk milletine hizmet etmektir” diye konuştu.

Öte yandan MHP İl Kongresi ise belirtilen tarihte Umut Hastanesi mevkii karşısında bulunan Ramada Plaza by Wyndham otelinde saat 10’30’da gerçekleştirilecek.

 

 

Anahtar Kelimeler : MHP, KONGRELERDE, FİNALE, GİDİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız