HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
26 Eylül 2023 Salı Saat: 11:10

SOĞUKSU, MADALYAYI KAFASINA TAKTI

 Kocaelinde organize edilen Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında altın madalya kazanan Gamze Soğuksu, Azerbaycanda kasım ayında yapılacak Avrupa Şampiyonasına hazırlanıyor. Antrenörü İbrahim Gündoğdu nezaretinde, Altınordu ilçesindeki Me
SOĞUKSU, MADALYAYI KAFASINA TAKTI

 Kocaeli'nde organize edilen Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Gamze Soğuksu, Azerbaycan'da kasım ayında yapılacak Avrupa Şampiyonası'na hazırlanıyor.

Antrenörü İbrahim Gündoğdu nezaretinde, Altınordu ilçesindeki Merkez Ortaokulu Spor Salonunda çalışmalarını sürdüren 21 yaşındaki sporcunun hedefi, yarım kalan Avrupa Şampiyonluğu hayaline ulaşmak.

Avrupa Şampiyonası'na beşinci kez katılacağının altını çizen, iki defa finallerde kıl payı kaybettiği altın madalyaya artık ulaşmak istediğini belirterek, şunları kaydetti:

 "Şu anda her şey çok güzel ilerliyor. Antrenman programına aynen uyuyorum. Özellikle kilomu sabit tutmaya gayret ediyorum. Yorucu geçiyor ama altın madalyayı kazandığımda tüm bu yorgunluğumun geçeceğini de biliyorum. Azerbaycan'da yeniden final oynayarak, bu kez hedeflediğim altın madalyayı kazanıp İstiklal Marşımızı okutmak istiyorum. Avrupa şampiyonluğunu elde edersem bu benim kariyerimdeki en büyük başarım olacak. Hedefleri olan bir sporcuyum. Şimdiye kadar yıldız, genç ve 22 yaş altı kategorilerinde elde ettiğim başarıları büyüklerde de sürdürmek istiyorum. Avrupa şampiyonu olduktan sonra yeni hedefim dünya şampiyonu olmak, ardından da 2028 Los Angeles Olimpiyatları'nda yer alabilmek. Bunun için çok çalışıyorum.

Hayatımı tamamen boks üzerine kurdum. Emeklerimin karşılığını alacağım, buna yürekten inanıyorum. Bana inanan antrenörlerimi de mahcup etmemek için gayret ediyorum."

Anahtar Kelimeler : SOĞUKSU, MADALYAYI, KAFASINA, TAKTI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız