HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
26 Eylül 2023 Salı Saat: 11:38

“TEKNİK VE MESLEK LİSELERİMİZİ ÖNEMSİYORUZ”

Ünye Kaymakamı Ayhan Işık ve Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, yeni eğitim öğretim yılında da okul ziyaretlerini sürdürüyor. Yeni dönemin ilk ziyareti M. Necati Vidinli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne yapılırken, Belediye Başkanı
“TEKNİK VE MESLEK LİSELERİMİZİ ÖNEMSİYORUZ”

Ünye Kaymakamı Ayhan Işık ve Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, yeni eğitim öğretim yılında da okul ziyaretlerini sürdürüyor. Yeni dönemin ilk ziyareti M. Necati Vidinli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne yapılırken, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, teknisyen yetiştiren okulun bölgemizin iş gücü ihtiyacı için önemine dikkat çekti. Başkan Tavlı, Ünye OSB’de kurulacak 32 derslikli teknik lise için çalışmaların hızla devam ettiğini belirterek okul için ödeneğin hazır olduğunu söyledi.

Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz okul ziyaretlerini yeni eğitim öğretim yılında da sürdürüyor. 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı’nın başlamasının ardından ilk ziyaret M. Necati Vidinli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne yapıldı. Öğretmen ve idarecilerle bir araya gelen Kaymakam Işık ve Başkan Tavlı okulun ihtiyaçları, sorunlar ve önerilerle ilgili görüş alış verişinde bulundu.

KAYMAKAM IŞIK, “ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZLE BİLGİ PAYLAŞIMINDA BULUNUYORUZ”

Yapılan ziyarete ilişkin bir açıklama yapan Kaymakam Ayhan Işık, “Belediye Başkanımız ve Milli Eğitim Müdürümüzle birlikte her hafta bir okulumuzu ziyaret ederek sorunları yerinde dinliyoruz. Öğretmen ve öğrencilerimizle bir araya gelmek suretiyle eğitim ve öğretim noktasında bilgi paylaşımında bulunuyoruz. 2023-2024 Eğitim Öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı teknik liselerin önemine değindiği açıklamasında, “Bu okulumuz mesleki ve teknik Anadolu lisesi olarak gerçekten geçmişten bugüne şuanda küçük sanayi sitesinden alın diğer sanayilerde ciddi anlamda yer bulan çocuklarımızın yetişmesine, bugünkü esnafımızın, sanayicimizin gelişimine katkı veren bir okul olmuştur. Burayı gerçekten önemsiyoruz. Eğer bir ülkede sanayi gelişecekse iyi yetiştirilen gençlikle bu gelişme sağlanır. Bunu da en iyi yapan okullarımızdan biri de burasıdır” dedi.

BAŞKAN TAVLI, “ÜNYE OSB’YE KURULACAK LİSE BU OKULUMUZA GÜÇ VERECEK”

Başkan Tavlı ayrıca Ünye OSB’de yer alacak 32 derslikli okulun son durumu ile ilgili de bilgi paylaşarak, “İnşallah Ünye OSB içerisinde 20 bin metrekarelik bir alanda 32 derslikli, kapalı spor salonu ve yurdu olan güzel bir binanın çocuklarımızın gelişmesine ve yetişmesine katkı sunmak üzere tam da sanayinin merkezinde inşa edilerek hizmete sunulmasına şahitlik edeceğiz. Yer tahsisi yapılan ve ödeneği ayrılan okulumuz için askı sürecinin dolmasını bekliyoruz. Askı sürecinden sonra ihaleye çıkılarak inşaat çalışmalarına başlanacaktır. Yapılacak okulumuz yıllarca hizmet veren bu okulumuza güç verecektir. Gençlerimiz böylelikle daha nitelikli bir şekilde geleceğe hazırlanacaktır” diye konuştu.     

Başkan Tavlı yeni eğitim öğretim yılının öğretmen, öğrenci ve velilere hayırlı olmasını diledi.

Ziyarette ayrıca İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz ve Okul Müdürü Mehmet Azaklı okul hakkında bilgi verdi.

Konuşmaların ardından okulun bazı bölümler ziyaret edilerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız