HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
26 Eylül 2023 Salı Saat: 16:54

ALTINORDU’DAN GELENEKSEL KANDİL SİMİDİ İKRAMI

Altınordu Belediyesi “paylaşmanın ve bereketin yurdu Altınordu” parolasıyla her kandilde gelenek haline getirdiği kandil simidi ikramını Mevlid Kandilinde de bozmadı.  Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri tarafından
ALTINORDU’DAN GELENEKSEL KANDİL SİMİDİ İKRAMI

Altınordu Belediyesi “paylaşmanın ve bereketin yurdu Altınordu” parolasıyla her kandilde gelenek haline getirdiği kandil simidi ikramını Mevlid Kandilinde de bozmadı. 

Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri tarafından şehrin en yoğun noktalarına kurulan stantlarda vatandaşlara kandil simidi ikram edildi.

Hem kandillerin manevi coşkusunu yaşatmayı hem de bu özel günlerde paylaşmayı ve dayanışmayı yeniden toplumun dikkatlerine getiren bu etkinliklerden biri olan Kandil Simidi ikramı vatandaşlardan takdir topladı. 

BAŞKAN TÖREN “MEVLİD KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN”

Dini ve milli günlerin birlik ve beraberliğimizin sembolleri olduğunu belirten Başkan Tören, “dini ve milli günleri kardeşlik, paylaşma, dayanışma ve bir arada olma günlerine dönüştürerek vatandaşlarımızı değerlerimiz etrafında ortak paydada buluşturmayı önemsiyoruz. Bu yönde katkı sağlayan sosyal ve kültürel etkinlikler ortaya koyuyoruz” dedi.

Hemşehrilerinin ve İslam aleminin kandilini tebrik eden Başkan Aşkın Tören, “İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.” mesajıyla yeryüzünde iyiliği, yardımseverliği, dayanışmayı paylaşmayı ve toplum için faydalı işler yapmayı öğütleyen rahmet elçisi Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV)’in dünyaya teşriflerinin yıl dönümü olan Mevlid Kandili’miz şehrimiz, ülkemiz ve insanlık için iyiliklere, güzelliklere ve hayırlara vesile olsun” sözleriyle Mevlid kandilini kutladı.

Kandil sevinci ve coşkusunu bir arada yaşayan Altınordu’lular her kandilde düzenlenen etkinlik dolayısıyla Başkan Aşkın Tören ve Altınordu Belediyesine teşekkürlerini ilettiler. (Haber Merkezi)


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız