HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
27 Eylül 2023 Çarşamba Saat: 13:29

VALİ EROL’DAN YOĞUN TEMPO

21 Ağustos 2023 tarihinde Ordu Valiliği görevine başlayan Ordu Valisi Muammer Erol, yoğun bir tempo ile çalışmalarını sürdürüyor.  Vali Muammer Erol, bir yandan tebrik ziyaretlerini kabul ederken, diğer taraftan Ordu’nun gelişimi için i
VALİ EROL’DAN YOĞUN TEMPO

21 Ağustos 2023 tarihinde Ordu Valiliği görevine başlayan Ordu Valisi Muammer Erol, yoğun bir tempo ile çalışmalarını sürdürüyor.


 Vali Muammer Erol, bir yandan tebrik ziyaretlerini kabul ederken, diğer taraftan Ordu’nun gelişimi için iş insanlarımızla bir araya geliyor, kurum ziyaretlerinde bulunarak, kurumların faaliyet ve çalışmalarıyla ilgili bilgi alıyor.

Vali Muammer Erol bu maksatla bugün Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret ederek, kurum çalışmaları, hizmetleri, projeleri ve yatırımları hakkında İl Müdürü Mustafa Genç’ten brifing aldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç bir sunum yaparak, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün teşkilat yapısı, personel durumu, gençlik merkezi ve üniversite öğrencilerine yönelik yurt hizmetleri, il genelindeki mevcut spor tesisleri, yapımı devam eden spor yatırımları hakkında Vali Muammer Erol’a detaylı bilgilendirmede bulundu.

Ordu Üniversitesini kazanıp kayıt yaptıran öğrencileri karşılamak üzere 29 Eylül 2023 Cuma gününden itibaren Ordu-Giresun Havalimanı ve Otogar’da stant kurulacağını ifade eden Mustafa Genç, kurulacak stantlardaki görevlilerce öğrencilerin kalacakları yurtlara transferlerinin sağlanacağını söyledi.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü hizmet binasının zemin katında oluşturulan ve 10-29 yaş arasındaki gençlere çeşitli spor ve sanat aktiviteleri yapma imkanı sunan “Genç Ofisi” de gezen Vali Erol, “Genç Ofise” gelen ve Gençlik Merkezlerine giden gençlere ilk yardım ve AFAD gönüllüsü olmaları konusunda eğitim verilmesinin faydalı olacağını söyledi.  

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü hizmet birimlerini de gezen Vali Muammer Erol, bürolarda çalışan personellerle tanışıp, çalışmalarında kolaylık dileğinde bulundu.

Vali Muammer Erol, daha önce de İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek, kurum faaliyetleri hakkında kurum yöneticilerinden brifing almıştı.

Anahtar Kelimeler : VALİ, EROL’DAN, YOĞUN, TEMPO

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız