HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
27 Eylül 2023 Çarşamba Saat: 13:58

VALİ EROL, İADE-İ ZİYARETLERDE BULUNDU

Ordu Valisi   Muammer Erol, Ordu Valiliği görevine başlaması dolayısıyla bir taraftan kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, meslek ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve vatandaşlar tarafından yapılan ziyaretleri makamında kabu
VALİ EROL, İADE-İ ZİYARETLERDE BULUNDU



Ordu Valisi   Muammer Erol, Ordu Valiliği görevine başlaması dolayısıyla bir taraftan kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, meslek ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve vatandaşlar tarafından yapılan ziyaretleri makamında kabul ederken, diğer taraftan da iade-i ziyaretlerini sürdürüyor.

İlk ziyaretini Ordu Ticaret Borsasına yapan Vali Muammer Erol, Ordu Ticaret Borsası Başkanı Ziver Kahraman ve Borsa yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

Ordu Ticaret Borsası Başkanı Kahraman ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet eden Vali Erol, Borsa'nın faaliyetleriyle ilgili bilgi aldı.

Ordu Ticaret Borsası Başkanı Ziver Kahraman, Ticaret Borsalarının, borsaya dahil maddelerin alım satımı ve borsada oluşan fiyatlarının tespit, tescil ve ilânı işleriyle meşgul olmak üzere kurulan kamu tüzel kişiliğine sahip kurumlar olduğunu söyleyerek, ziyaretleri dolayısıyla Vali Muammer Erol’a teşekkür etti.

Ordu Ticaret Borsası ziyaretinin ardından Ordu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine geçen Vali Muammer Erol, Oda Başkanı Erdoğan Akyürek ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

Birliğin çalışmaları hakkında bilgi alan ve esnafın durumu ile ilgili görüş alışverişinde bulunan Vali Erol, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliklerinin ilin ekonomik ve sosyal kalkınmasına katkıda bulunduğunun altını çizdi.

Erdoğan Akyürek, Ordu Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ne gerçekleştirmiş olduğu ziyaret dolayısıyla memnuniyetini dile getirerek, bütün esnaf odası başkanları adına Vali Muammer Erol’a teşekkür etti.

Ordu Madeni Eşya Sanatkârları Esnaf Odasına da bir ziyaret gerçekleştiren Vali  Erol, Oda Başkanı Hakan Yurdakul’dan Oda’nın faaliyetleri hakkında  bilgi aldı ve çalışmalarında kolaylıklar diledi.

İade-i ziyaretleri kapsamında son ziyaretini Ordu Barosu’na yapan Vali Muammer Erol, Baro Başkanı Av. Sibel Torun ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

Ordu Barosu'nun yaptıkları çalışmalar ve faaliyetlerle ilgili Vali Erol’a detaylı bilgiler veren Baro Başkanı Sibel Torun, ziyareti dolayısıyla Baro yönetimi adına Muammer Erol’a teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler : VALİ, EROL, İADE-İ, ZİYARETLERDE, BULUNDU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız