HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
27 Eylül 2023 Çarşamba Saat: 14:05

YOL AÇMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Fatsa Belediyesi yol genişletme çalışmalarına devam ediyor. Kentin dört bir tarafında çalışmalarını sürdüren Fatsa Belediyesi, yeni yol açma çalışmalarına da start verdi. Fatsa Belediyesi yol konusunda çalışmalarını kararlılıkla
YOL AÇMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Fatsa Belediyesi yol genişletme çalışmalarına devam ediyor. Kentin dört bir tarafında çalışmalarını sürdüren Fatsa Belediyesi, yeni yol açma çalışmalarına da start verdi.

Fatsa Belediyesi yol konusunda çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor. Kentteki yolların imar planına uygun olması için çalışmalarını titizlikle devam ettiriyor. Kentin ulaşım ağını genişletmek için programlar yapan Fatsa Belediyesi, bu kapsamda Çeşme sokak 110 metre, Akide sokak 110 metre, Özgünkent sokak 110 metre, Pehlivan sokak 130 metre, İkram sokak 110 metre ve Biçer sokak 110 metre yol açma çalışmalarına başladı. Teknik personellerin imar planına göre gerekli ölçümleri yapması ile Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler iş makineleri ile yolları açıyor. 

 

        Yol çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Ana ve ara yollarımızdaki tahribatları onarmanın yanı sıra birçok mahallemizdeki yolları yenilerken, yerleşim alanlarındaki yeni yolları açmak için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Vatandaşların yeni yeni yerleşim alanı olarak kullandığı bölgede birçok yolu açtık. Bunlarla beraber kent merkezinde imar planına göre yol olupta ulaşıma açılmamış yolları da açarak halkımızın hizmetine sunuyoruz.” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : YOL, AÇMA, ÇALIŞMALARI, DEVAM, EDİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız