HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
28 Eylül 2023 Perşembe Saat: 13:44

ÇEVRECİ OKULLAR ÖDÜLLENDİRİLİYOR

Ünye Belediyesi tarafından 2022-2023 yılı elektronik atık toplama kampanyasında dereceye giren okullara ödülleri verildi. 2022-2023 eğitim öğretim yılı içerisinde öğrencilerde elektronik atık yönetimi farkındalığı oluşturmak için
ÇEVRECİ OKULLAR ÖDÜLLENDİRİLİYOR

Ünye Belediyesi tarafından 2022-2023 yılı elektronik atık toplama kampanyasında dereceye giren okullara ödülleri verildi.

2022-2023 eğitim öğretim yılı içerisinde öğrencilerde elektronik atık yönetimi farkındalığı oluşturmak için Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş kuruluş olan TÜBİSAD ile Ünye Belediyesi işbirliğinde yürütülen kampanya kapsamında ilçe sınırları içerisinde kampanyaya katılan ve dereceye giren iki okula ödüllerini Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı takdim etti.

E-Atık, elektrikli ve elektronik aletlerin kullanım süresinin tamamlamasıyla ortaya çıkan atıklar geri dönüştürülmediği takdirde çevreye ciddi zararlar veriyor. Kampanya ile bu atıkların geri kazanılması amaçlanıyor.

Başkan Tavlı, “Kampanyaya Destek Veren Okullarımızı Tebrik Ediyorum”

Ödül takdimi sırasında bir açıklama yapan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı geri dönüşümün önemine dikkat çekti. Başkan Tavlı, “Artan nüfus, teknoloji ve sanayileşme çevre kirliliği açısından tehdit oluşturmaktadır. Bu anlamda geri dönüşüm, her geçen gün daha fazla önem taşıyor. Bizler de Ünye Belediyesi olarak elektronik, bitkisel ve evsel atık gibi birçok alanda çalışmalarımızı başarı ile yürütüyoruz. Zaman zaman da bu tip kampanyalar yaparak katılımı özendirmeyi çalışıyor ve çeşitli ödüller veriyoruz” diye konuştu.

Kampanya kapsamında dereceye giren Ünye Fevzi Çakmak İmam Hatip Ortaokulu ve Şehit İsmail Ustaoğlu İlkokulu’na 1’er adet Laptop ve 75’er adet tohum topu hediye edildi.

Anahtar Kelimeler : ÇEVRECİ, OKULLAR, ÖDÜLLENDİRİLİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız