HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
28 Eylül 2023 Perşembe Saat: 14:02

MESUDİYE GÜZELCE YOLU ASFALTLANIYOR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in 19 ilçede sürdürdüğü ulaşım hamlesi hızla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Mesudiye Güzelce Mahallesi’nde çalışan ekipler, 6 kilometrelik güzergahı asfalt ile bulu
MESUDİYE GÜZELCE YOLU ASFALTLANIYOR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in 19 ilçede sürdürdüğü ulaşım hamlesi hızla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Mesudiye Güzelce Mahallesi’nde çalışan ekipler, 6 kilometrelik güzergahı asfalt ile buluşturuyor.

Mahalle ve grup yollarını asfalt ile buluşturan Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yaptıkları çalışmalarla kentin kaderini değiştirmeye devam ediyor. Türkiye’nin en zorlu coğrafyasında ve kırsal kesimdeki mahallelere ulaşımı sağlayan güzergâhlarda özverili bir çalışma yürüten ekipler, altyapısı tamamlanan yolları asfalt yol konforuna kavuşturuyor.

TOPLAM UZUNLUĞU 6 KİLOMETRE

Yoğun tempoda ulaşım ağlarını yenileyen Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Gölköy ilçesine ve birçok yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği Ulus Derviş Türbesi’ne ulaşım sağlayan Mesudiye Güzelce Mahallesi yolunda çalışma başlattı.

Toplam uzunluğu 6 kilometreyi bulan güzergahın 3 kilometresinde çalışmaları tamamlayan ekipler, kısa süre içerisinde geri kalan bölümde de çalışmaları tamamlayarak mahalle sakinlerini rahata kavuşturacak.

 

BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

 

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yollarını sevinçle karşılayan Mesudiye Güzelce Mahallesi sakinleri yapılan yatırım için Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ettiler.

 

Mahalle sakinleri şöyle konuştular:

 

“Allah bin kere razı olsun. Bizi çok büyük bir sorundan kurtardılar. Burada çoluk çocuk yürümeyi bırakın nefes alamıyorduk. Yazı ayrı, kışın ayrı bir sorundu. Gerçekten çok büyük sıkıntımız vardı. Bu yol bizim için bulunmaz bir nimet oldu. Herkes bu yol için duacı olacak. Bu yol aynı zamanda Ulus Derviş Türbesi’ne ulaşım sağlıyor. Bu türbeye Türkiye’den hatta tüm dünyadan insanlar ziyarete geliyor. Yazın bu yolumuz ana cadde gibi işliyor. Bu yola gerçekten ihtiyacımız vardı. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.”

Anahtar Kelimeler : MESUDİYE, GÜZELCE, YOLU, ASFALTLANIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız