HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
29 Eylül 2023 Cuma Saat: 12:53

BÜYÜKŞEHİR ÜNYE’NİN KALBİNİ YENİLEDİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin il genelindeki ulaşım seferberliği sürüyor. Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’in liderliğinde devam eden çalışmalarda, Ünye ilçesi Devlet Sahil Yolunda yıpranmadan kaynaklı bozulan 1 kilometrelik bölüm ya
BÜYÜKŞEHİR ÜNYE’NİN KALBİNİ YENİLEDİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin il genelindeki ulaşım seferberliği sürüyor. Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’in liderliğinde devam eden çalışmalarda, Ünye ilçesi Devlet Sahil Yolunda yıpranmadan kaynaklı bozulan 1 kilometrelik bölüm yapılan çalışma ile konforlu yapıya kavuşturuldu.

 

Ordu’da hayata geçirdiği ulaşım yatırımlarıyla dikkat çeken Büyükşehir Belediyesi, ilçelerin yıllar süren hayallerini bir bir gerçeğe dönüştürüyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalarda, mahalle ve grup yolları sıcak asfalt ve betona kavuşuyor.

 

Altyapıdan, üstyapıya, sağlıktan turizme, tarımdan, sosyal projelere kadar birçok alanda yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda hayata geçirdiği yatırımlarla da kentin çehresini değiştirmeye devam ediyor.

 

YENİLEME ÇALIŞMASI TAMAMLANDI

 

Ordu’nun en büyük ilçelerinden olan Ünye’de çalışmalarına hız veren Ordu Büyükşehir Belediyesi Sahil yolunda yıpranmadan kaynaklı bozulan 1 kilometrelik bölümde yenileme çalışmasını tamamladı. Geçtiğimiz gün başlatılan çalışmalarda bozulan bu alan yapılan çalışma ile konforlu bir yapıya kavuşturuldu.

 

BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

 

Yapılan çalışmalardan memnuniyetini dile getiren Ünyeliler, “Ordu Büyükşehir Belediyesi ilçemizde birçok noktada çalışma yürütüyor. Bu alanda bunlardan bir tanesi. Yıpranan ve çukurların oluştuğu bu ana yolumuz sil baştan yenilendi. Bu hizmetinden dolayı Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve bizlere her konuda destek veren çalışanlara teşekkür ederiz” diye konuştular.

 

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız