HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
29 Eylül 2023 Cuma Saat: 13:10

ŞEYHOĞLU; “ÖĞRETMEN ARKADAŞIMIZA YAPILAN SALDIRIYI KINIYORUZ…”

Türk Eğitim Sen Ordu Şube Başkanı Metin Şeyhoğlu, Ordu’nun Fatsa ilçesinde bir öğretmene yapılan çirkin saldırıyı şiddetle kınadı. Başkan Şeyhoğlu, konuyla ilgili yaptığı kınama mesajında şu ifadelere yer verdi; “Ordu’nun
ŞEYHOĞLU; “ÖĞRETMEN ARKADAŞIMIZA YAPILAN SALDIRIYI KINIYORUZ…”

Türk Eğitim Sen Ordu Şube Başkanı Metin Şeyhoğlu, Ordu’nun Fatsa ilçesinde bir öğretmene yapılan çirkin saldırıyı şiddetle kınadı.

Başkan Şeyhoğlu, konuyla ilgili yaptığı kınama mesajında şu ifadelere yer verdi; “Ordu’nun Fatsa İlçesinde yaşanan olayda Bayan öğretmen arkadaşımıza trafikte ve sonrasında yapılan saldırıyı kınıyoruz.

“SEN BENİM KİM OLDUĞUMU BİLİYOR MUSUN?”

Öğretmen arkadaşımız sabah okuluna giderken trafikte kendisine korna çalan ardından okula kadar takip ederek hakaretler yağdıran Fatsa İlçe Gençlik Merkezi müdürü Beraat Şahin okulun önünde öğretmen arkadaşımızın üzerine yürüyerek kabadayı tavrıyla “Sen bir gelsene buraya”, “ Sen benim kim olduğumu biliyor musun? Ben Gençlik Merkezi müdürüyüm. ”Terbiyesiz seni” diyerek avazı çıktığı kadar bağırmış ve öğretmen arkadaşımızın 5 yaşındaki çocuğunun yanında hakaretlerine devam etmiştir.

“TERBİYESİZ”

Okulda bulunan öğretmenlerin araya girmesi, ortalığı yatıştırmasına aldırmadan hakaretlerine devam etmiştir. Öğretmenlerin karşında senin karşında bir bayan öğretmen var demesi üzerine “Ne bayanı ya ne bayanı” diyerek diğer öğretmenlerinde üzerine yürümüştür. Ardından tüm meslektaşlarının yanında defalarca “Terbiyesiz” diye bağırarak gitmiştir.

ŞİKAYETTE BULUNULDU

Sözde müdür hakkında İlçe Emniyet Müdürlüğüne  şikayette bulunulmuş  ve Adli ve idari soruşturma başlatılması için gerekli girişimler yapılmıştır.

Şimdi Soruyorum Yüce Türk Devletinin en gözde makamında görev yapan bu müdür mü gençlere örnek olacak? Rol Model olacak? Gücünü koltuktan alanlar mı bu memleketin istikbaline yön verecekler?

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız