HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
29 Eylül 2023 Cuma Saat: 13:10

ŞANLITÜRK: HER YÜKÜN ALTINA GİRMEYE HAZIRIZ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, yeter ki, Ordu için bir şeyler yapılsın. MHP olarak her yükün altına girmeye hazır olduklarını söyledi. MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk,  Ordu Ticaret ve Sanayi Od
ŞANLITÜRK: HER YÜKÜN ALTINA GİRMEYE HAZIRIZ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, yeter ki, Ordu için bir şeyler yapılsın. MHP olarak her yükün altına girmeye hazır olduklarını söyledi.

MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk,  Ordu Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyaret gerçekleştirdi. 

25. Dönem Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Meclis Üyeliği de yapan Milletvekili Şanlıtürk, Ordu TSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Levent Karlıbel, Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri tarafından ağırlandı.

Ziyarette Ordu ilinin sorun ve çözüm önerilerinin konuşulduğu bir toplantı gerçekleştirildi. 

Toplantıda üyelerin sorunlarını yanıtlayan Milletvekili Şanlıtürk; “Bundan sonraki süreçte sizlerden gelen talep ve istekleri yukarılara biz taşıyacağız. İnşallah bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da birlikte Ordu için çalışacağız. Yeter ki Ordu için bir şeyler yapılsın. Biz MHP olarak her yükün altına girmeye hazırız.

OTSO Başkanımız Sayın A. Levent Karlıbel, göreve geldiği günden bugüne kadar büyük bir heyecan ve meşakkatle çalışıyor. Onun heyecanına bizlerde ortak olmaya devam edeceğiz. Hiçbir ayrım yapmadan birlikte hareket edeceğiz. Çünkü biz Ordu’nun evlatlarıyız. Gücümüzü Ordu için harcayacağız” dedi.

Nazik ziyaretlerinden dolayı oda yönetimi ve meclisi adına teşekkürlerini ileten Başkan Karlıbel;” Bizler oda yönetimi ve meclisi olarak Ordu için çalışıyoruz. Bizlerin sizlerden isteği hedef ve çalışmalarımızı Ordu’nun yol haritası kabul edip üst mercilere taşımanız olacaktır.

Biz birlikle hedeflerimiz için çalışırsak sonuca ulaşırız. Ordu’nun, Orduluların kalkınması için elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : ŞANLITÜRK:, HER, YÜKÜN, ALTINA, GİRMEYE, HAZIRIZ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız