HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
30 Eylül 2023 Cumartesi Saat: 12:54

“SORUNLAR ÇÖZÜME KACUŞACAK”

Ordu Valisi Muammer Erol, “Şehrin sorunlarının çözüme kavuşturulmasında, şehrin önde gelenlerinin, şehirde yaşayan ve bütün sorumluluğu taşıyan insanların taşın altına elini koyması güzel. Samimiyet ve gayret olduğu sürece sorun
“SORUNLAR ÇÖZÜME KACUŞACAK”

Ordu Valisi Muammer Erol, “Şehrin sorunlarının çözüme kavuşturulmasında, şehrin önde gelenlerinin, şehirde yaşayan ve bütün sorumluluğu taşıyan insanların taşın altına elini koyması güzel. Samimiyet ve gayret olduğu sürece sorunların çözüme kavuşacak“ dedi.

Vali Erol, Ordu Sanayici ve İş Adamları Derneği (ORDUSİAD)’nin düzenlediği iş geliştirme toplantısına katıldı.

         Aktuğ Hotel’de düzenlenen İş Geliştirme Toplantısına, Vali Muammer Erol, MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, ODÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Levent Karlıbel, Ordu Sanayici ve İş Adamları Derneği(ORDUSİAD) Başkanı Burhan Çakmak ve iş insanları katıldı.

         İş Geliştirme Toplantısında bir konuşma yapan Vali Muammer Erol, sanayici ve iş insanlarının, toplumun önde gelenlerinin, şehirlerinin dertleriyle dertlendiğini ortaya koymak için gayret gösterdiğini belirterek, samimiyet ve gayret olduğu sürece sorunların çözüme kavuşacağının altını çizdi.

Vali Erol, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Şehrin sorunlarının çözüme kavuşturulmasında, şehrin önde gelenlerinin, şehirde yaşayan ve bütün sorumluluğu taşıyan insanların taşın altına elini koyması güzel. Önümüzdeki dönemde konu bazlı ‘bugün bu konuyu konuşacağız’ deyip, hazırlıkları da yaparak, masaya yatırır ve çözüm odaklı toplantılara dönüştürürüz. Davet için teşekkür ederim bunla başlayalım arkası da gelecektir.”

”Bölgemizde işi, aşı, istihdamı geliştirmek için elbirliğiyle çalışacağız. Her zaman sizin yanınızdayız” diyerek, konuşmasına başlayan MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, “Millet bahçesine yapılacak olan şu anki projede 417 araçlık otopark var. 40 muhtarın talebiyle 2 bine çıkarılması amacıyla Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğüne başvuru yapıldı. Bölgenin Milletvekili olarak Sayın Valimizin önderliğinde bu işleri takip edeceğiz. Sayın Valimiz deneyimi, tecrübesiyle Ordu’ya büyük hizmetler yapacaktır” şeklinde konuştu.

ODÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş konuşmasında, “Çalışma aşkımız çok güçlü. Üniversite ile şehrin elele kol kola yürümesini istiyoruz. Projelerimiz, hedeflerimiz var” dedi. 

Ordu Sanayici ve İş Adamları Derneği(ORDUSİAD) Başkanı Burhan Çakmak ise yaptığı konuşmada, Ordu’nun sosyo ekonomik açıdan iyi bir durumda olmadığına dikkat çekerek, “Ordu’da 2022 yılında fert başına düşen milli gelir ortalaması 4.841 dolar. Türkiye ortalamasının yüzde 50 altındayız. İş insanı olarak bizlere, siyasetçilere, kamu yöneticilerimize çok önemli görevler düşüyor. Hep beraber bu güzel şehri omuzlayıp, sırtlayıacağız” dedi ve Ordu’da ara eleman sorunu yaşandığını ifade etti.

 

Anahtar Kelimeler : “SORUNLAR, ÇÖZÜME, KACUŞACAK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız