HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
1 Ekim 2023 Pazar Saat: 14:46

GENÇLERİN HAYATINA DOKUNDU

Türkiye başta olmak üzere 50 merkez kişisel resim sergisine katılan, 500den fazla seminer, konferans ve söyleşi performansında yer alan Emniyet Müdürü, Ressam, Şair ve Yazar Ahmet Sulanın Durağı Fatsa oldu.  Fatsa Belediyesi Kültür ve S
GENÇLERİN HAYATINA DOKUNDU

Türkiye başta olmak üzere 50 merkez kişisel resim sergisine katılan, 500'den fazla seminer, konferans ve söyleşi performansında yer alan Emniyet Müdürü, Ressam, Şair ve Yazar Ahmet Sula'nın Durağı Fatsa oldu. 

Fatsa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen “Lise Öğrencilerine Yönelik Farkındalık, Etkileşim, Moral ve Motivasyon Eğitimi” buluşmasına Fatsa Kaymakamı Avni Kula ve Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar katıldı.

Fatsalı gençleri kendisiyle buluşturduğu ve tanıştırdığı için Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar'a teşekkür eden Sula’a, “Bu hayatta esas olan insanın haddini bilmesi ve haddini bilmeyene haddini bildirmesidir. 15 Temmuz gibi bir kahramanlık destanı daha yazan bu ülkenin gençleri olarak sizler öncelikle liderlerin başında olmak üzere çevrenizi ve tabiatı fark edin.” dedi.

“SİZLERİ BİZLERLE BULUŞTURAN FATSA BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM ETEM KİBAR’A TEŞEKKÜR EDERİM” 

Söyleşide türkü söyleyen Ahmet Sula dinleyicilerin büyük beğenisini topladı. Anlatımlarını gençlere katkılı olması, düşünmeleri ve farkındalık oluşturması için yaptığını dile getiren Sula, "Benim mücadelem kendimle başladı. Kendime dedim ki, “yeryüzündeki en tehlikeli insan, nefsini ve egosunu terbiye etmeyen insandır. Ben de bunları terbiye etmesem, yeryüzündeki en tehlikeli insan benimdir.’ Eğer sizler, beni kalbiniz ile dinlerseniz, bugün bu salondan çıktığınız andan itibaren işlerinize, hayatınıza, bakışınız değişir. Bunun için elimden geleni yapacağım. Sizler de kazanımla çıkarsanız, kendinizin daha farkında olursunuz. Üzerimde emeği olan anne, babam ve burayı şereflendiren sizlere ve bizleri sizlerle buluşturan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’a teşekkür ederim" dedi.

Konuşmasının aralarında müzik dinletisi ve video gösterimi de yapan Sula, kendi yazdığı şiiri de seslendirdi. Etkinlikte Fatsa Kaymakamı Avni Kula ve Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar Sula’ya çiçek takdim etti.

Etkinlik hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

 

Anahtar Kelimeler : GENÇLERİN, HAYATINA, DOKUNDU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız