HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
1 Ekim 2023 Pazar Saat: 14:54

DOLUNAY MAHALLESİ’NİN ALT YAPISI YENİLENİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi ilçelerde alt ve üstyapı yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Çalışmalarına 19 ilçede yoğun olarak sürdüren ekipler, Fatsa ilçesi Dolunay mahallesinde içme suyu hatlarında yenileme çalışmaları yapıyo
DOLUNAY MAHALLESİ’NİN ALT YAPISI YENİLENİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi ilçelerde alt ve üstyapı yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Çalışmalarına 19 ilçede yoğun olarak sürdüren ekipler, Fatsa ilçesi Dolunay mahallesinde içme suyu hatlarında yenileme çalışmaları yapıyor.

Büyükşehir Belediyesi il genelinde yaptığı altyapı yatırımları ile vatandaşlara sunduğu hizmet kalitesini her geçen gün yukarı taşıyor. 19 ilçedeki tüm mahallelerde kullanım ömrünü doldurmuş içme suyu hatlarını yenileme çalışması başlatan OSKİ, bir yandan da içme suyu hattı olmayan mahallelere yeni içme suyu hatları kazandırıyor.

Bu kapsamda çalışmalarına Fatsa ilçesinde devam eden Büyükşehir Belediyesi, Dolunay mahallesinde yıpranmış ve ömrünü tamamlamış olan boruları yenileri ile değiştirilirken bir yandan yeni kanalizasyon hatları çekmeye devam ediyor.

DOLUNAY’A YENİ HATLAR ÇEKİLDİ

Dolunay Mahallesinde Başkan Hilmi Güler’in talimatları ile başlayan çalışmalarda 4 kilometrelik içme suyu hattı çalışmasından 3 bin 100 metrelik bölüm tamamlandı. Bu çalışmaya ek olarak bin 200 metrelik kanalizasyon hattı yapılarak kullanıma sunuldu. Ekipler ayrıca mahallede kayıp kaçağı önlemek amacıyla mevcut boru hatlarında yenileme çalışmalarına devam ediyor.

DOLUNAY’DAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Yapılan yatırımlardan memnuniyetlerini dile getiren Fatsa Dolunay Mahalle sakinleri, “ Yıllardır beklediğimiz yatırımları tek tek aldık. Bu hizmetlerden dolayı Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve ekibine teşekkür ederiz.” Diye konuştular.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız