HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
2 Ekim 2023 Pazartesi Saat: 13:01

VARGELOĞLU, ÜNYE’DE İNCELEMELERDE BULUNDU

Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, ilçe ziyaretleri kapsamında Ünye ilçesinde okul ve kurumları ziyaret ederek öğrenci, öğretmen ve yöneticiler ile bir araya geldi. Eğitim yatırımlarını yerinde gördü. Müdür Varg
VARGELOĞLU, ÜNYE’DE İNCELEMELERDE BULUNDU

Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, ilçe ziyaretleri kapsamında Ünye ilçesinde okul ve kurumları ziyaret ederek öğrenci, öğretmen ve yöneticiler ile bir araya geldi. Eğitim yatırımlarını yerinde gördü.

Müdür Vargeloğlu, okul ve kurum ziyaretleri kapsamında eğitim ve öğretimle ilgili çalışmaları yerinde görmek, öğretmen ve öğrencilerle bir arada olmak amacıyla Ünye ilçesini ziyaret etti.

Müdür Vargeloğlu, ilçe ziyareti kapsamında ilk olarak Ünye Anadolu Lisesi ve Ünye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerimizle bir araya geldi. Okul idaresi ve öğretmenlerimiz ile öğretmenler odasında sohbet eden Müdür Vargeloğlu, yeni eğitim öğretim yılının sağlıklı, huzurlu, başarılı ve hayırlı olması temennisinde bulundu. Okul ziyaretinin ardından Ünye Kaymakamı Sayın Ayhan Işık'ı ziyaret etti. Ünye ilçesinin eğitim öğretim faaliyetleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunuldu. Ünye Fen Lisesinde okul ve kurum müdürleri ile toplantı gerçekleştiren Müdür Vargeloğlu, okul ve kurum müdürlerinden devam eden ve planlanan çalışmalar hakkında bilgi alarak yeni eğitim öğretim yılının sağlıklı, huzurlu ve başarılı geçmesi temennisinde bulundu.

Daha sonra Ünye ilçesinde yapımı devam eden, 8 derslikli Gölevi Özel Eğitim Anaokulu, 8 derslikli Saraçlı Anaokulu ve 6 derslikli Kaledere TOBB Anaokulu inşaatı ile devlet hayırsever iş birliğiyle yaptırılan, 24 derslikli Emine Görgülü Ortaokulunu yerinde gören Müdür Vargeloğlu, okulların yapım süreci ile ilgili Ünye İlçe Millî Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz'den bilgi aldı.

Ünye ilçesinde 52 oda, 124 yatak kapasiteli öğretmenevi olarak hizmete açılacak Ünye Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulunu yerinde görüp bilgi alan Müdür Vargeloğlu; "Geleceğimizin teminatı göz aydınlığı evlatlarımızın ve velilerimizin okul ve kurumlarımızda en iyi şekilde eğitim öğretim alması için gerekli çaba ve hassasiyeti gösteriyoruz. Kapsayıcı ve kaliteli eğitim anlayışımızla büyüyen bir eğitim ortamı inşa etmekteyiz. Üreten, yaratıcı ve eleştirel düşünebilen 'Türkiye Yüzyılı'nı inşa edecek nesillerimizin gelişimini destekleyen okul ve kurumlarımızda fiziki imkân ve donanımların tam olması büyük önem arz etmektedir. Okul ve kurumlarımızın şimdiden Eğitim Kenti Ordu'muza hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi. 

 

Anahtar Kelimeler : VARGELOĞLU, ÜNYE’DE, İNCELEMELERDE, BULUNDU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız