HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
2 Ekim 2023 Pazartesi Saat: 14:16

OKUR: YENİ BİR MEŞALE YAKMAK ZORUNDAYIZ!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Başkanlığı için aday sayısı ikiye yükseldi. 7 Ekim Cumartesi günü yapılacak kongresi öncesi CHP’nin eski Belediye Başkan Yardımcılarından Cengiz Okur, CHP Ordu İl Başkanlığı için aday olduğun
OKUR: YENİ BİR MEŞALE YAKMAK ZORUNDAYIZ!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Başkanlığı için aday sayısı ikiye yükseldi. 7 Ekim Cumartesi günü yapılacak kongresi öncesi CHP’nin eski Belediye Başkan Yardımcılarından Cengiz Okur, CHP Ordu İl Başkanlığı için aday olduğunu açıkladı.

Okur, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, 2023 seçimlerinin başarı ile sonlanamadığını ve bunun için yeni bir meşale yakmaları gerektiğine dikkat çekti.

“YENİ BİR MEŞALE YAKMAK ZORUNDAYIZ”

Okur, “20 yılı aşkın süredir demokrasimizi zedeleyen, zengini daha zengin, fakiri daha fakir yapan bu düzene son veremedik. Ama hiç kimse unutmasın ki, biz, Türkiye Cumhuriyetini kuran, bu ülkeye demokrasiyi getiren Cumhuriyet Halk Partisiyiz. Ordu için, Karadeniz için ve Türkiye için yeni bir meşaleyi yakmak zorundayız.” dedi.

Ortak akılla hareket edilmesi gerektiğini söyleyen Okur; “İlk olarak ortak akılla sesimizi gürleştirecek, ardından Ordu örgütünün sesini Ankara’dan da ülkemizin her yerinden de duyuracağız. Partimiz bu ülke için hayati bir ihtiyaçtır. Bu bilince yüksek bir şuur ile sahip çıkmalı ve yeni nesillerin bilgi dağarcıklarına işlemeliyiz. Neredeyse unutulmak üzere terk edilmiş altı okumuzu yeniden genç kuşakların hafızalarına kazımalıyız. Tek ve yenilmez önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu cumhuriyetin fazileti iyice belletmeliyiz.

Ülkemizin ve kentimizin çözülemeyen sorunlarını biliyoruz, geçmiş deneyimlerimizin bizlere kazandırdığı bilgi ve donanımı halkımızın hizmetine sunmak için yola çıkıyoruz” diye konuştu.

“GARİP GUREBANIN UMUDU OLACAĞIZ”

Okur; eski siyaseti bırakıp, önyargılara hapsedilmiş siyaseti kökünden söküp atacaklarını ifade ederek; “Akkuş’tan Gülyalı’ya, İkizceden Kabadüze Valilikten en uzak noktadaki Jandarma karakoluna kadar bütün kapıları kararlı ve güçlü şekilde çalacağız. Devletin kapısında mağdurun, hastanın, yoksulun, garip gurebanın umudu olacağız. Muhtarların arkadaşı olacağız.

Öğrencinin gardaşı” gençlerimizin sırdaşı, anne babaların evladı, işçinin, memurun, emeklinin gür sesi olacağız. İşsize iş, aşsıza aş olacağız. Adaletin korkusuz kılıcı olacağız. Cumhuriyetin 100. Yılında ayağa kalkacağız.

Cumhuriyete, Mustafa Kemal Atatürke, Devrim ve ilkelerine sadakatten ayrılmayarak, hesapsız, çıkarsız, amasız, fakatsız, korkusuz. Çıktığımız bu iktidar yolculuğunun kararlı adımı olarak Cumhuriyet Halk Partisi Ordu il başkanlığına adaylığımı duyuruyorum…” şeklinde konuştu.

“BİRLİK VE BERABERLİĞİ SAĞLAMAK İÇİN ADAYIM”

Birlik  ve beraberlik duygusunda vurgu yapan Okur; konuşmasını şöyle tamamladı: “Ordu örgütünde birlik ve beraberliği sağlamak için adayım. Karamsar olan arkadaşlarımıza, seçmenlerimize umut vermek için adayım. Orduda girmedik sokak, çalmadık kapı bırakmamak için adayım. Pek çok şey yapacağız ama aslolanı şimdiden söyleyeyim. Ben bu emektar örgütümüzün hakkını hiç kimse yemesin, hiç kimse sizin emeğinizi çalmasın, sizin sesinizi kısmasın diye adayım”.

 

Anahtar Kelimeler : OKUR:, YENİ, BİR, MEŞALE, YAKMAK, ZORUNDAYIZ!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız