HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
3 Ekim 2023 Salı Saat: 15:17

BÜYÜKŞEHİR TEYAKKUZDA!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, meteorolojiden gelen aşırı yağış uyarısı sonrası tüm ekiplerini teyakkuza geçirdi.  Geçtiğimiz aylarda etkili olan heyelan ve su taşkınları sonrası özellikle alt yapı anlam
BÜYÜKŞEHİR TEYAKKUZDA!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, meteorolojiden gelen aşırı yağış uyarısı sonrası tüm ekiplerini teyakkuza geçirdi. 

Geçtiğimiz aylarda etkili olan heyelan ve su taşkınları sonrası özellikle alt yapı anlamında ciddi sınav veren Ordu’da herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için ekipler birçok noktada sabah saatlerine kadar nöbet tuttu.

SU BASKININA ANINDA MÜDEHALE

Meteorolojik verilere göre hazırlıklarını önceden yapan Büyükşehir Belediyesi dün sabah saatlerinde başlayan ve metrekareye 21-50 kg olarak gerçekleşen sağanak yağış ilçelerde etkili oldu. Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, meydana gelebilecek olumsuzlukları önlemek için tüm imkanlarını seferber etti. Sabah saatlerine kadar sahada görev yapan ekipler, tıkanan rögarlar vidanjör ve motopomplar ile hızlı bir şekilde açılırken, su baskınına uğrayan ev ve işyerlerine gecikmeden müdahale edildi.

BAŞKAN GÜLER: “BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİMİZ SAHADA MÜCADELE EDİYOR”

Ordu Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin sahada canla başla mücadele ettiğini belirten Başkan Hilmi Güler, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Başkan Güler, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Dün geceden itibaren Ordu’da etkisini gösteren aşırı yağışların meydana getirebileceği olumsuzlukların önüne geçmek için Bin 212 Personel, 574 Araç ve İş makinesi ile teyakkuz halindeyiz.

Hayatın normal akışında devam edebilmesi için aldığımız tedbirler sayesinde şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk ile karşılaşmadık.

Yüzlerce noktada hazır bir şekilde bekleyen tüm mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Rabbim bizleri her türlü afet ve musibetten muhafaza etsin.”

SAHADA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Öte yandan Ordu Büyükşehir Belediyesi meteorolojik verilere göre sahada çalışmalara devam ediyor. Dere yatakları, kanalizasyon, rögar ve mazgalları temizleyen ekipler önlemleri üst düzeyde tutarken vatandaşların aşırı yağışlar sebebiyle meydana gelebilecek olumsuzluklar ve ihtiyaç halinde 444 1052 No’lu telefondan Büyükşehir Belediyesine ulaşabileceklerini belirtti.

 

Anahtar Kelimeler : BÜYÜKŞEHİR, TEYAKKUZDA!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız